Focal Point
[CLOSED] Iway ETL Failed

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/1381057331/m/3447097476

February 19, 2015, 12:55 PM
Yazster
[CLOSED] Iway ETL Failed
Hi All,

Last night we had one of our ETL processes fail. Usually works fine, nothing was changed to it. Looked at the logs, and I see the following errors:

02/18/2015 21:06:57.655 E error: failed to open ctrl pipe
02/18/2015 21:06:57.655 E tscomid=500, sesid=0: error in nwsrvcrt: possible communication failure



02/18/2015 21:07:01.805 E error: failed to submit request to edapth
02/18/2015 21:07:01.805 E (EDA60002) agent from SCHED_DEFAULT service aborted


I found the following article making mention to the first error, but related to Report Caster. Not sure if the same would apply here.
70842548

Any ideas what could of caused the issue?

We recycled the box when the error occurred and reran the process, all worked fine.

Thanks in advance!

This message has been edited. Last edited by: Tamra,


WebFOCUS 8.201M
Windows, Linux, All Outputs
February 19, 2015, 01:35 PM
Yazster
Reviewed the flow log and see the following return code for the process:

Return Code = 18828

When I click on the job details, the log is empty for the flow...


WebFOCUS 8.201M
Windows, Linux, All Outputs
February 20, 2015, 05:00 PM
Clif
I think you are running out of scheduler agents; so restarting the server solves the problem for a while. Increase the number of agents as per the post you found, but for SCHED_DEFAULT.

That should do it, but if the problem recurs please open a case with hotline.
February 21, 2015, 08:54 AM
Yazster
Thanks Clif. I made the suggested changes and hopefully this should resolve the issue Smiler


WebFOCUS 8.201M
Windows, Linux, All Outputs