Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
Data Migrator Job Log
 Login/Join
 
Gold member
posted
Hi,

I don't know why some of Data Migrator Job logs are being logged successfully, but some of them do not be logged. And I am sure these missing job log's jobs are run successfully. Anyone knows what is happening?

Thanks


May

WebFOCUS 7.6.8 Servlet
- MRE/BID/Self Service/ReportCaster
- MS Windows Server 2003
- MS SQL Server 2005
- DataMigrator 7.6.9
 
Posts: 51 | Registered: December 15, 2006Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
A couple of questions and some things to check...

(1) What release and platform are you running on? Please update your signature with this information as it could make a difference.

(2) Are the "jobs" that you don't get logs for running in deferred mode? If they are, check the SCHEDULER to make sure it has not crashed.

(3) Are these "jobs" process flows, data flows, Data Migrator stored procedures, or a combination of the three? If you use a lot of stored procecures and don't have -SET &ECHO=ALL in the top of it, you should still get a log but you won't see much.

(4) How large is your log file? This probably isn't your issue if you're getting logs for some things but this is always good to check. Depending on the release you are on, there is a 2GB limit.

(5) Have you looked in your DFM_DIR directory? When jobs are run in deferred mode, their info is first written to "temp" files in the DFM_DIR directory, then when the job is done, the info is written into the actual log file. If you don't have anything currently running but there are files in the DFM_DIR directory, that could be your missing logs. The only way I know to deal with this is to rebuild the log. If you don't want to do that, or want to know if there is another way, open a case with IBI.


Data Migrator 5.3, 7.1, 7.6
WebFOCUS 7.1, 7.6, 7.7
SQL Server, Oracle, DB2
Windows
 
Posts: 126 | Registered: January 18, 2007Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Hi Jessica,

All these jobs are running in deferred mode. These jobs had run without crash, but just didn't get logs. And I found that these jobs were started to run at 5am, but the log was started at 5:45am.

Anyway the jobs get logs today.

Thanks


May

WebFOCUS 7.6.8 Servlet
- MRE/BID/Self Service/ReportCaster
- MS Windows Server 2003
- MS SQL Server 2005
- DataMigrator 7.6.9
 
Posts: 51 | Registered: December 15, 2006Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 


Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.