Focal Point
[CLOSED] iway dm scheduler not finding agents even after "force scan"

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/1381057331/m/6287073496

September 12, 2020, 02:26 PM
David Viers
[CLOSED] iway dm scheduler not finding agents even after "force scan"
DM Release 7710M 64 bit. Gen#: 1738

Hello, whenever i restart the dm workspace, the scheduler doesnt show any of the 100s of agents we have. i try the "force scheduler scan" option and nothnig returns. this happens for HOURS. then somehow they seem to com back with no intervention of my own. my question is, since i CANNOT wait hours for our iway flows to start running again, what can be done to make the "force scan" actually work as expected???????? HELP!!!!!?????

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


iWay DM
WebFOCUS 7.6
Windows, All Outputs
September 14, 2020, 09:30 AM
Marina
Hi David,
Please check the "Procedure: How to Define a Scheduler Tenant and Change the sched_scan_id and scan_run_id" in the DataMigrator User's Guide.
If that does not help, please open a Hottrack ticket to follow up with the customer support group.

Thanks
November 16, 2020, 09:27 AM
David Viers
How do I open a hottrack ticket??? this isnt getting better and I am worried. nothing starts up quickly sometimes take HOURS for scheduler to start finding scheduled flows.


iWay DM
WebFOCUS 7.6
Windows, All Outputs
November 16, 2020, 10:07 AM
FP Mod Chuck
David

Log on to the ibi techsupport site and go to case management to open a case (hottrack ticket).


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats