Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  iWay Software Product Forum on Focal Point    Can't find Adapters to connect in Iway DMC 8.0.0.3
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
Can't find Adapters to connect in Iway DMC 8.0.0.3
 Login/Join
 
Member
posted
Hi All,

I have installed Webfocus Developer studio 8.0.0.3 Client in my local system to configure the server which is present somewhere. I created a Server node with Host address and port number and configured.
But, I could find only Application directories under the server node created now and not the Adapters and Workspace. Even in server also, I could not find it.

Waiting for your valuable inputs...

Thank You..

8.0.0.3
 
Posts: 28 | Registered: December 28, 2011Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Hi,
I'm not 100% sure that I understand your problem - but something you should check is what privilege/role has been set for the UserID that you specify to connect to the server.
This is done by the UserID that is set up as the "Server Administrator" via the HTTP console of the server.


WebFOCUS 8.2.06 mostly Windows Server
 
Posts: 201 | Location: Johannesburg, South Africa | Registered: September 13, 2008Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  iWay Software Product Forum on Focal Point    Can't find Adapters to connect in Iway DMC 8.0.0.3

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.