Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
Email Adepter
 Login/Join
 
Gold member
posted
When I pick up an email from a server some how a reply is being sent out like

From : edaqm@ibi.com

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?><MailAttachAgentReport><attachment name="Daily MAB report 2010.xls" mime="application/vnd.ms-excel" file="d:\LogisticsDataFiles\2010-05-10T16_00_46.698Z.xls"/></MailAttachAgentReport>  



how to stop this?


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Hi Ray,

Has this been resolved? If not and in case you did not do so yet, you may want to open a case with Information Builders' Customer Support Services for assistance. Please either call at 1-800-736-6130, or access online at InfoResponse.

Cheers,

Kerry


Kerry Zhan
Focal Point Moderator
Information Builders, Inc.
 
Posts: 1950 | Location: New York | Registered: November 16, 2004Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
this is resolved, will put post up shorly


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Sorry to bring back an old post, but I have the same issue, how has it been solved?

Thank you


WebFocus 7.6.8
OS: Windows
iWay: 6.1.4
 
Posts: 15 | Registered: September 14, 2010Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Charles do you still need ans on this?


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Yes,

I've open up a case but they are still looking for an answer.

I have the problem on 5.5sp2, didn't try it on the 6.1.


WebFocus 7.6.8
OS: Windows
iWay: 6.1.4
 
Posts: 15 | Registered: September 14, 2010Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
whats it doing.

Is it sending emails out under edaqm@ibi.com?

if this is it then do the following to stop it.

Goto Registry then select Emitters.
 
Create one like this
Name         Type              Description
DummyEmitter Passthru          Empty Emitter to end Msg 

Now create an Outlet goto Registry then Select outlets.
Creat a new one called DummyOutlet and add the Emitter created above.


Now use this in your channels as the default outlet.


 


Let me know if it helps.


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
That worked!

Thanks a lot


WebFocus 7.6.8
OS: Windows
iWay: 6.1.4
 
Posts: 15 | Registered: September 14, 2010Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Sadly, this solution did not work for me. Should I open a request with customer support?


WebFOCUS 7.6
Windows, All Outputs
 
Posts: 18 | Registered: September 13, 2012Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
more details on flow please


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
My channel is an email listener which feeds to a process flow which reads the attachment and saves it as c:\mailattach* and then ends. It's followed by the outlet as described above. I still get an email from edaqm@ibi.com to the email address I set the attachment from.

The email listener listens to a different email account than the account I sent it from.
 
Posts: 18 | Registered: September 13, 2012Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
do you save the file some where then call another flow to get the data?


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Not yet. I'm just trying to get something very basic working right now.
 
Posts: 18 | Registered: September 13, 2012Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Need a few detail, Is the XLS, csv etc. then i can help set the flow up


IWay SM 5.6, 6.01, 6.1, 6.9, 7.0
EDI, XML, XSD, WF 8.0, DM 77,8.0 asp.net, SQL Server
 
Posts: 85 | Registered: February 27, 2009Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
It doesn't matter if the attachment is xls, csv or even txt, I always get an email back from edaqm@ibi.com.
 
Posts: 18 | Registered: September 13, 2012Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 


Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.