Focal Point
No color on some objectives in Strategy Map

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/1461084022/m/3267091626

November 14, 2012, 03:47 PM
Xun
No color on some objectives in Strategy Map
Hello,

I have a strategy map contains 11 objectives. The measures reported are monthly or quarterly.

9 objectives linked to monthly measures show colors properly but 2 objectives linked to quarterly measures are not working.

I have tried to change Now Date to sevel fix month. It is still not working. I have also check in today's page and am able to see the quarterly measures data with traffic colors. What else can I check?
Thanks,
Xun


WebFOCUS 7.7.03
Windows, All Outputs
November 14, 2012, 03:57 PM
Bob Jude Ferrante
Biggest reason for this... make sure you have weighted the measures for those objectives...

If that's not getting you there, check to make sure the data exists for the period you're evaluating.


Bob Jude Ferrante
Director of Business and Development
WebFOCUS Performance Management
Bob_Ferrante@ibi.com
917-339-5105

I'll take any questions about PMF - business or technical - anytime!

November 14, 2012, 04:13 PM
Xun
I have double checked the weight. Just one measure and weight 100%.

My fiscal quarter is Q1(April-June), Q2(July to Sept)... I have Q4 last year (Jan -March) data in, which I am able to them Today's page for this measure. But when I go to strategy map, the objective lined to this measure has shown no color. I tried to set Now Date to June and July, not of them are working. Thanks


WebFOCUS 7.7.03
Windows, All Outputs
November 15, 2012, 01:28 PM
EricH
Hi Xun,

Please try going to Manage Tab->Settings-> Summarization and change Multi-Level Time Display to 'Y'.

EricH
November 16, 2012, 09:17 AM
Xun
Thanks, Eric.

My setting for Multi-level time display is "Y". I tested that all objectives linked to quarterly measures do not show color in strategy map. But these meaures themself have traffic light color in the report.
What else I can check to show monthly and quarterly objectives at the same time?


WebFOCUS 7.7.03
Windows, All Outputs
November 16, 2012, 12:15 PM
EricH
Xun,

Do you see proper coloring on the Objectives - Previous vs. Current report?
November 16, 2012, 12:34 PM
Xun
Just checked. No, I am not able to find the measures in Prior vs current. I can find the measures' name in Current to Previous but not data appear.


WebFOCUS 7.7.03
Windows, All Outputs
November 16, 2012, 01:32 PM
EricH
Xun,

Please look in the Objectives (not Measures) - Previous vs. Current report and let us know if the Objective has the proper coloring.
November 16, 2012, 01:49 PM
Xun
The objective do not have the proper coloring for quarterly measures. When I drill down to measures, the quarterly measures did not show up at all.

Thanks,
Xun


WebFOCUS 7.7.03
Windows, All Outputs
November 19, 2012, 01:28 PM
EricH
Xun,

We will need to take a closer look at your environment to figure this out. Please open a case with IBI Customer Support.
November 20, 2012, 08:32 AM
Xun
Alright, I'll open a case. Thanks,


WebFOCUS 7.7.03
Windows, All Outputs