Focal Point
[Closed] - Display of Axis Labels

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/1461084022/m/9707031686

April 12, 2017, 11:13 PM
Jasen
[Closed] - Display of Axis Labels
Is there a way to change the axis label display. We are getting graphs that are showing 2k multiple times. Is there a way to get it to show at least one decimal place? I also have percentage metrics that are not showing the % on the label and I am not sure why.

This message has been edited. Last edited by: Trevor Dunn,




WebFocus 8.002
PMF 8.2.3
Windows, all output
May 02, 2017, 01:53 PM
Trevor Dunn
Do you know which gadget this is? And has this occurred in others?

Since reproducing this reliably may require the data being graphed, I might recommend opening up a HotTrack Issue and sharing a snapshot with us.


Trevor Dunn
Information Builders
May 04, 2017, 10:34 PM
Jasen
Here is the graph that is causing the issue.




WebFocus 8.002
PMF 8.2.3
Windows, all output
May 05, 2017, 12:27 PM
Jasen
I am also getting negative values that are not rounded the same as positive numbers on an additional note.




WebFocus 8.002
PMF 8.2.3
Windows, all output
May 05, 2017, 04:09 PM
Trevor Dunn
Jasen, if you would, please contact Customer Support regarding this latest issue and the others. They will help to track issues and make sure nothing becomes conflated.


Trevor Dunn
Information Builders
May 10, 2017, 09:16 PM
Jasen
I have opened a case for this issue.


WebFocus 8.002
PMF 8.2.3
Windows, all output
September 10, 2018, 09:10 AM
devr
Jasen,

Any resolution on this? I'm having the same issue.
Thanks
September 13, 2018, 11:11 AM
Richard Sitt
This issue was resolved in PMF 8.2.3 released in August 2017.