Focal Point
"Delete" not available in initial post of a thread

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7081057331/m/5057083006

March 16, 2011, 10:21 AM
Francis Mariani
"Delete" not available in initial post of a thread
The "Delete" link is not shown when editing the first post in a thread - for the WebFOCUS forum.


Francis


Give me code, or give me retirement. In FOCUS since 1991

Production: WF 7.7.05M, Dev Studio, BID, MRE, WebSphere, DB2 / Test: WF 8.1.05M, App Studio, BI Portal, Report Caster, jQuery, HighCharts, Apache Tomcat, MS SQL Server
March 23, 2011, 09:59 AM
Kerry
Hi Francis,

There could be several reasons for that. Are you able to do the "Delete" now? If not, the quick "fix" would be to send me the URL to the topic that you would like to remove, and I can delete it from my side.

Cheers,

Kerry


Kerry Zhan
Focal Point Moderator
Information Builders, Inc.
March 23, 2011, 01:17 PM
Francis Mariani
Tried it today and it works.

Thanks,


Francis


Give me code, or give me retirement. In FOCUS since 1991

Production: WF 7.7.05M, Dev Studio, BID, MRE, WebSphere, DB2 / Test: WF 8.1.05M, App Studio, BI Portal, Report Caster, jQuery, HighCharts, Apache Tomcat, MS SQL Server
January 21, 2014, 05:54 AM
Praneeth Maguluri
Hi Karry can you please delete my post in below URL:
http://forums.informationbuild...1057331/m/5947047666

I could not find delete option so I am requesting you.

Thanks in advance


WebFOCUS8
Windows 7
AHTML,Excel,PDF,HTML
January 21, 2014, 04:22 PM
<Kathryn Henning>
Hi Praneeth,

I just sent you a Private Message about this.

Cheers!

Kathryn