Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE-OPENED] Data Labels on Error Bar chart type

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CASE-OPENED] Data Labels on Error Bar chart type
 Login/Join
 
Member
posted
Hi All -

I have a chart I have created using the column chart type Error Bars.The type takes three series of data - an average value, a high value and a low value - and plots the information as a column with high and low "whiskers."

The chart itself seems to be plotting correctly based on the data, however, when data labels are turned on, the value shown does not correspond to the average value, but the high value. I have reproduced the problem I am having using the Car file. Here is the code:

 GRAPH FILE CAR
SUM CAR.SPECS.WIDTH
CAR.SPECS.HEIGHT
CAR.SPECS.LENGTH
BY CAR.COMP.CAR
ON GRAPH PCHOLD FORMAT HTML
ON GRAPH SET HTMLENCODE ON
ON GRAPH SET GRAPHDEFAULT OFF
ON GRAPH SET ARGRAPHENGIN JSCHART
ON GRAPH SET VZERO OFF
ON GRAPH SET UNITS PIXELS
ON GRAPH SET HAXIS 770.0
ON GRAPH SET VAXIS 405.0
ON GRAPH SET GRMERGE ADVANCED
ON GRAPH SET GRMULTIGRAPH 0
ON GRAPH SET GRLEGEND 0
ON GRAPH SET GRXAXIS 1
ON GRAPH SET LOOKGRAPH ERRORBAR
ON GRAPH SET STYLE *
*GRAPH_SCRIPT
setPieDepth(0);
setPieTilt(0);
setDepthRadius(0); 
setCurveFitEquationDisplay(false); 
setPlace(true); 
*END
ENDSTYLE
END 


Has anyone run into this issue before? My initial suspicion was that I might need to set the getDataText series to (0) in order to force the procedure to show the first SUM series (the average value), rather than the last, but it seems to have no effect on the result.

Am I missing something obvious, or have I found a bug to report (WF v8002)? Thanks for any help you can provide.

This message has been edited. Last edited by: <Kathryn Henning>,


WebFOCUS 8.0
Windows, All Outputs

 
Posts: 4 | Location: Denver, CO | Registered: June 17, 2012Report This Post
<Kathryn Henning>
posted
Hi JMeattey,

Please open a case for this on InfoResponse Online so that we can look into it further.

Thanks and regards,

Kathryn
 
Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE-OPENED] Data Labels on Error Bar chart type

Copyright © 1996-2020 Information Builders