Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] SSAS Cube data not coming correctly.

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CLOSED] SSAS Cube data not coming correctly.
 Login/Join
 
Gold member
posted
Hi Guys,

We are migrating from 8009 to 8207 WF. Some of our reports are created from SSAS Cube, we observed that data from the master file created from CUBE is returning different data in 8009 and 8207 version.

We have a Dimension in CUBE : EMPLOYEE HIRE LOCATION.

Data we are getting in 8009 Environment: [Employee Hire Location].[Locations].[All].&[-3671]

Data in 8207 we are getting : [Employee Hire Location].[Locations].&[-3671]

Due to this we are not getting the data as expected in report.
Can you help me on this is there any changes we need to make ion ADAPTER Settings.

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


Webfocus 8.x
Windows
PDF,HTML,XLSX
 
Posts: 58 | Location: India | Registered: June 01, 2018Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Rajesh

You need to open a case with techsupport to figure out what changed.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 2128 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Report This Post
Gold member
posted Hide Post
Hi MOD

Thanks for your time.
I will definitely raise a ticket with IBI.


Webfocus 8.x
Windows
PDF,HTML,XLSX
 
Posts: 58 | Location: India | Registered: June 01, 2018Report This Post
Gold member
posted Hide Post
Hi Guys ,

The issue is solved there was not need to OPEN a case with IBI. It was just a Setting in SSAS Adapter.

Thanks.


Webfocus 8.x
Windows
PDF,HTML,XLSX
 
Posts: 58 | Location: India | Registered: June 01, 2018Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Which setting was it?


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 2128 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Report This Post
Gold member
posted Hide Post
There is one setting in webfocus server on adapters UNIQUENAMESTYLE set to KEYPATH .


Webfocus 8.x
Windows
PDF,HTML,XLSX
 
Posts: 58 | Location: India | Registered: June 01, 2018Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] SSAS Cube data not coming correctly.

Copyright © 1996-2020 Information Builders