Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

New TIBCO Community Coming Soon
In early summer, TIBCO plans to launch a new community—with a new user experience, enhanced search, and expanded capabilities for member engagement with answers and discussions! In advance of that, the current myibi community will be retired on April 30. We will continue to provide updates here on both the retirement of myibi and the new community launch.

What You Need to Know about Our New Community
We value the wealth of knowledge and engagement shared by community members and hope the new community will continue cultivating networking, knowledge sharing, and discussion.

During the transition period, from April 20th until the new community is launched this summer, myibi users should access the TIBCO WebFOCUS page to engage.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     Maintain- Report hangs

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
Maintain- Report hangs
 Login/Join
 
<Vijaya_settu>
posted
I used Web link in the Frame to show my report out put. In the welcomeform, i have show report button. when I click the report button ,it shows my report output. But some how it is taking longer time to give output. I am using this link to launch my maintain application "http://server/approot/ibisamp/wfmstart.html". I appreciate any thoughts to refresh the report ... also I used OLAP in my report..
 
Report This Post
Master
posted Hide Post
If you run the report outside of Maintain does it take less time than if you run from inside Maintain? Also if you don't use a frame to display the report (Open in new Window) does it take less time? What format are you using to display the report? I find that if I am using PDF or EXCEL, the first time I run the report takes longer to display.

Mark
 
Posts: 663 | Location: New York | Registered: May 08, 2003Report This Post
<Vijaya_settu>
posted
Mark,
Thanks for you quick reply, Yes, it takes less time if run my report outside of maintain. I tried display the report (open in new window) that one also takes longer time so i switched to frame. I am using HTML format. Just like you said it is happening first time when I test my application in the morning .

Thank you
Vijaya
 
Report This Post
Master
posted Hide Post
Vijaya
I am honestly not sure what is being loaded and initialized the first time the reports are run. All I can recommend is maybe kick off a test case before the actual application runs to get the loading out of the way. I have not found and good way around this.

Mark
 
Posts: 663 | Location: New York | Registered: May 08, 2003Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Since your report is creating a new, separate, agent, perhaps it is a server load issue.

Is the same server running both your reporting and maintain programs ? Maybe it needs some tuning, or more horsepower


Regards,
Dave

http://www.daveayers.com

WebFocus/Maintain 7.6.4-8
on Win2000 and 2003 Server
 
Posts: 165 | Location: Detroit Metro | Registered: September 17, 2003Report This Post
Gold member
posted Hide Post
A solution to this problem is to use the COMMIT; command after any include, update, or delete in Maintain. I'm not sure if this problem is specific to SQL or not, but it did solve this problem.


Bryan Johnson
WebFOCUS 7.7.03
Maintain
Win 7
Excel, PDF, HTML
 
Posts: 54 | Registered: January 16, 2008Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     Maintain- Report hangs

Copyright © 1996-2020 Information Builders