Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     Error:AN OPERATION IS MISSING AN ARGUMENT
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
Error:AN OPERATION IS MISSING AN ARGUMENT
 Login/Join
 
Gold member
posted
Hi All
I am getting the following error while trying to execute my report

AN OPERATION IS MISSING AN ARGUMENT.

The same piece is working fine in our dev environment and in my MRE.But while moving the same code into another server which is quite same as dev server it gives the above error.
Anyone tell me what are all the various possibilities can cause this error. Gone throught the webfocus documentation.it says as follows

(FOC260) AN OPERATION IS MISSING AN ARGUMENT
An arithmetic or logical operation is missing an argument, possibly two operations have been written in succession without a semi-colon ( Wink separating them.

Checked in the reports I am not doing anything wrong.
"possibly two operations have been written in succession without a semi-colon ( Wink separating them." What does it mean exactly.
 
Posts: 71 | Registered: November 20, 2003Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Kasi, turn on your echo and run your job with -RUN at the end of each processing paragraph (TABLE...END), and then look at the paragraph that produces the error. as they say, 'WYSIWYC'.
what you see is what you code...so something is wrong somewhere.
 
Posts: 3811 | Location: Manhattan | Registered: October 28, 2003Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     Error:AN OPERATION IS MISSING AN ARGUMENT

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.