Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] OLAP With HTML launch page not displaying correctly.
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] OLAP With HTML launch page not displaying correctly.
 Login/Join
 
Gold member
posted
I am currently running an olap report through a HTML launch page. When the HTLM launch page comes up and variables are inputted and the report executed, the OLAP bar at the top of the screen is squished together. Once I hit the refresh on the browser the olap bar returns to normal.


Anyone else have this problem? And if so how did you solve it.

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


WF 7.1.7- Windows XP
 
Posts: 63 | Registered: August 28, 2007Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Hi Erney,

I passed this one to our technicals and was suggested that this seems to be an unusual behavior, so to report it for further research, please contact Customer Support Services and open a case. You may either call at 1-800-736-6130, or access online at InfoResponse.

Cheers,

Kerry


Kerry Zhan
Focal Point Moderator
Information Builders, Inc.
 
Posts: 1950 | Location: New York | Registered: November 16, 2004Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] OLAP With HTML launch page not displaying correctly.

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.