Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

New TIBCO Community Coming Soon
In early summer, TIBCO plans to launch a new community—with a new user experience, enhanced search, and expanded capabilities for member engagement with answers and discussions! In advance of that, the current myibi community will be retired on April 30. We will continue to provide updates here on both the retirement of myibi and the new community launch.

What You Need to Know about Our New Community
We value the wealth of knowledge and engagement shared by community members and hope the new community will continue cultivating networking, knowledge sharing, and discussion.

During the transition period, from April 20th until the new community is launched this summer, myibi users should access the TIBCO WebFOCUS page to engage.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] BYDISPLAY not working correctly

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[SOLVED] BYDISPLAY not working correctly
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
Has anyone run into a case where SET BYDISPLAY ON is not working correctly? The report is actually created in InfoAssist and the Repeat Sort Value is selected which put the BYDISPLAY ON in the code. But I'm seeing in the output where the first column's data is not repeated if the compute column's data is the same as the row prior. It does this in both Excel and Active Report outputs.
I can't seem to replicate the issue with the CAR file.

Thanks for any thoughts. And yes, I know I will probably have to open a case. :/
I probably have to open a case but I thought I'd post here first.
Thanks,
Deb

This message has been edited. Last edited by: DWaybright,


WebFOCUS 8.2.03 (production), 8.2.06 (testing)
AppStudio, InfoAssist
Windows, All Outputs
 
Posts: 183 | Location: Indiana | Registered: December 05, 2017Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Please, at least share your code


WF versions : Prod 8.2.04M gen 33, Dev 8.2.04M gen 33, OS : Windows, DB : MSSQL, Outputs : HTML, Excel, PDF
In Focus since 2007
 
Posts: 2410 | Location: Montreal Area, Qc, CA | Registered: September 25, 2013Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Here you go. I appreciate your taking a look!

 

-*COMPONENT=Define_CLAIM_INFO_TABLE

ENGINE INT CACHE SET ON
SET PAGE-NUM=NOLEAD
SET SQUEEZE=ON
-DEFAULTH &WF_HTMLENCODE=OFF;
SET HTMLENCODE=&WF_HTMLENCODE

SET HTMLCSS=ON
-DEFAULTH &WF_EMPTYREPORT=ON;
SET EMPTYREPORT=&WF_EMPTYREPORT

-DEFAULTH &WF_SUMMARY='Summary';
-DEFAULTH &WF_TITLE='WebFOCUS Report';
TABLE FILE CLAIM_INFO_TABLE
SUM COMPUTE c_Cohort/A10V=IF LOSS_DATE GE '01012019' AND LOSS_DATE LE '06302019' THEN '2019 H1' ELSE IF LOSS_DATE GE '07012019' AND LOSS_DATE LE '12312019' THEN '2019 H2' ELSE IF LOSS_DATE GE '01012020' AND LOSS_DATE LE '06302020' THEN '2020 H1' ELSE IF LOSS_DATE GE '07012020' AND LOSS_DATE LE '12312020' THEN '2020 H2' ; AS 'Cohort'
RESERVE_AMOUNT/P13.2C
PAYMENT_AMOUNT/P33.2C AS 'Paid'
INCURRED_AMOUNT/P13.2C AS 'Incurred'
COMPUTE c_Incurred_Capped/D12.2C=IF INCURRED_AMOUNT GT 2500000 THEN 2500000 ELSE INCURRED_AMOUNT ; AS 'Incurred,(Capped $2.5M)'
BY TOTAL HIGHEST INCURRED_AMOUNT NOPRINT
BY CLAIM_GROUP
BY CLAIM_NUMBER
BY LOSS_DATE AS 'DOL'
BY NOTIFIED_DATE AS 'FNOL'
BY CLOSED_CLAIM_DATE AS 'Closed'
WHERE LOSS_DATE FROM '01012019' TO '06302019';
WHERE CLAIM_GROUP EQ 'Property';
WHERE CLOSED_CLAIM_DATE IS MISSING OR CLOSED_CLAIM_DATE GT '06302020';
ON TABLE PCHOLD FORMAT AHTML
ON TABLE NOTOTAL
ON TABLE SET CACHELINES 100
ON TABLE SET GRWIDTH 1
ON TABLE SET AUTOFIT OFF
ON TABLE SET BYDISPLAY ON
ON TABLE SET STYLE *
INCLUDE=IBFS:/FILE/IBI_HTML_DIR/ibi_themes/Flat.sty,$
TYPE=REPORT, TITLETEXT=&WF_TITLE.QUOTEDSTRING, SUMMARY=&WF_SUMMARY.QUOTEDSTRING, LINES-PER-PAGE=UNLIMITED, ARGRAPHENGINE=JSCHART, $
TYPE=DATA, COLUMN=N3, JUSTIFY=CENTER, $
TYPE=DATA, COLUMN=N4, JUSTIFY=CENTER, $
TYPE=DATA, COLUMN=N5, JUSTIFY=CENTER, $
TYPE=DATA, COLUMN=N6, JUSTIFY=CENTER, $
TYPE=DATA, COLUMN=N7, JUSTIFY=CENTER, $
ENDSTYLE
END

-RUN

 


WebFOCUS 8.2.03 (production), 8.2.06 (testing)
AppStudio, InfoAssist
Windows, All Outputs
 
Posts: 183 | Location: Indiana | Registered: December 05, 2017Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
I should probably also note that I don't think the compute field has anything to do with it. I noticed after my initial post that the first BY field is a NOPRINT and that's what is actually repeating when the first printed column doesn't repeat. However, removing NOPRINT doesn't change the output as far as the repeating value. It still doesn't repeat.


WebFOCUS 8.2.03 (production), 8.2.06 (testing)
AppStudio, InfoAssist
Windows, All Outputs
 
Posts: 183 | Location: Indiana | Registered: December 05, 2017Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Apparently the BYDISPLAY doesn't work with BY TOTAL in the version we are on. It was corrected in 8.2.05 (we are still on 8.2.03).
Thanks to Toby for finding that.


WebFOCUS 8.2.03 (production), 8.2.06 (testing)
AppStudio, InfoAssist
Windows, All Outputs
 
Posts: 183 | Location: Indiana | Registered: December 05, 2017Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] BYDISPLAY not working correctly

Copyright © 1996-2020 Information Builders