Focal Point
[Case Opened] ReportCaster - Unable to Connect to Host Port.

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/2477072396

April 30, 2020, 12:30 PM
David Briars
[Case Opened] ReportCaster - Unable to Connect to Host Port.
We've been using ReportCaster to email out WebFOCUS reports for several years now.

Sporadically, for the last few weeks or so, our morning runs have obtained the following error message, as seen in the log file:
Unable to connect to EMAIL.x.y retry in 60 seconds. 
The distribution failed: Couldn't connect to host, port: EMAIL.x.y, 25; timeout 300000 

Our network team, isn't able to find any issues with the email host at the time of the run.

Anyone have any ideas of what we can check, or have you encountered this error previously?

This message has been edited. Last edited by: David Briars,




Pilot: WebFOCUS 8.2.06 Test: WebFOCUS 8.1.05M Prod: WebFOCUS 8.1.05M Server: Windows Server 2016/Tomcat Standalone Workstation: Windows 10/IE11+Edge Database: Oracle 12c, Netezza, & MS SQL Server 2019 Output: AHTML/XLSX/HTML/PDF/JSCHART Tools: WFDS, Repository Content, BI Portal Designer & ReportCaster
April 30, 2020, 03:49 PM
Waz
Well, as its related to connecting to an SMTP server ?? it looks like a comms issue.

No one was p[laying silly buggers with the network or SMTP server ?


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

May 01, 2020, 12:01 PM
FP Mod Chuck
David

I saw you opened a case, hopefully the trace they asked you to set will help resolve this.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats