Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] New to WebFOCUS

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CLOSED] New to WebFOCUS
 Login/Join
 
Silver Member
posted
Hello Everybody,

I am new to WebFOCUS.I created a launch page where we select Department in a listbox and we click the Run button,it should display the output in a frame.

The button calls a external procedure(fex).
-SET &ECHO=ALL;
-DEFAULT &DPT=' ';
TABLE FILE EMPDATA
PRINT LASTNAME FIRSTNAME SALARY
WHERE DEPT EQ '&DPT';
END

-RUN

When I run the report,and click the run button I dont see the output.
Can somebody help me in resolving this.
I dont know what the mistake is.
Thanks in advance.

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


WebFOCUS 7.6.7
windows
Html,Pdf and Excel
 
Posts: 39 | Registered: September 03, 2010Report This Post
Expert
posted Hide Post
When you click the run button does anything happen at all ?

What does the launch page look like?

You should have amore descriptive title to the post like "Report does not produce output". This can be updated from your original post.


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

 
Posts: 6349 | Location: 33°49'23.0"S, 151°11'41.0"E | Registered: October 31, 2006Report This Post
Gold member
posted Hide Post
is there any javascript error....(you can see this error at the status bar)
can you post your HTML code here...??


WebFocus7.6.2, WebFocus 7.1.1,Windows
HTML, PDF and Excel
 
Posts: 71 | Registered: June 30, 2009Report This Post
Silver Member
posted Hide Post
hi,

I think the problem is in binding the controls and variables....
Try to go to parameters tab in composer .
you should listbox1 (if you were created) and &DPT parameter bind them manually.see if you can get anything when you clicks on run button.

Thanks,
Saikumar.


WebFOCUS 8103 Appstudio, Dev Studio MRE
Client Windows 7, Serveron Unix.
Excel, PDF, HTML,AHTML
 
Posts: 38 | Registered: January 24, 2008Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] New to WebFOCUS

Copyright © 1996-2020 Information Builders