Focal Point
[Case Opened]8.2.06.01 upgrade breaks radio button

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/2527034196

July 19, 2019, 10:57 AM
MReeder
[Case Opened]8.2.06.01 upgrade breaks radio button
I have a radio button that looks and feels like four distinct buttons. So type = button in the properties. After upgrade yesterday the Buttons work but the text does not display and you cannot see what you are passing to the page from the filter. It is a static filter.

I tried to recreate the control but then it shows the radio circle inside button then and defeats the purpose.

I created a new page and was able to create the radio button just as I needed it with a brand new clean page from 8.2.06.01. But my HTML pages are complex and I do not want to have to start from scratch.

I performed the upgrade from 8.2.02M to 8.2.06.01.

Has anyone ran across this and know an easier fix? Is it a style sheet call? anything?

Thanks,

Marita

This message has been edited. Last edited by: MReeder,


WebFOCUS 8.2.02M
Windows
Server/8.2.02M
All Outputs
July 19, 2019, 11:24 AM
BabakNYC
Have you run the Role Update Utility after the upgrade? I think you might want to open a case with IB Tech support so they can trace the problem.


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
July 19, 2019, 11:28 AM
MReeder
Role Update Utility was ran. I am going to open a case. I was hoping someone from the community had run into this first. Smiler


WebFOCUS 8.2.02M
Windows
Server/8.2.02M
All Outputs