Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you have any questions or need access: Contact myibi@ibi.com


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] Compound Document Graph issue

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CLOSED] Compound Document Graph issue
 Login/Join
 
Member
posted
I have created a compound document. It has graphs that use the gradient template. When I run it, it displays fine but when I run it out of reportcaster and mail it the graph colors change to something I haven't even specified. Can anyone help?

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


DEV: WebFOCUS 7.7.02 OS: DB2, Universe
OUTPUT : Html, Excel, PDF, Html(active)
 
Posts: 13 | Location: Kentucky, USA | Registered: August 16, 2007Report This Post
Gold member
posted Hide Post
Can u post your sample code??


WebFocus Version 7.7.05
Windows, HTML/PDF/EXL2K/AHTML
 
Posts: 63 | Registered: January 12, 2011Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Please post the solution for this.

I have the same issue.


8.2.06
Windows, All Formats
 
Posts: 184 | Registered: December 27, 2013Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] Compound Document Graph issue

Copyright © 1996-2020 Information Builders