Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     (CLOSED)Unchecked Box Value
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
(CLOSED)Unchecked Box Value
 Login/Join
 
Gold member
posted
I have an html page that needs to feed a fex the values selected on the page. I have a check box that is bound to a parameter named DISRUPT. When the fex runs, it says I'm missing a value for &DISRUPT. I have -DEFAULT &DISRUPT='N' at the top of the procedure being run so that it provides a value, yet it still says it's missing a value. When the box is checked, it gets set to 'Y' as intended. Any clue what I need to do to satisfy the parameter when a box is unchecked? Thanks

This message has been edited. Last edited by: evan.brown,


WF 8.0.08 (Prod); WF 8.2.06 (Dev)
 
Posts: 81 | Location: OK | Registered: November 19, 2015Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
As far as I understand and seen over the years, unchecked checkboxes values do not get sent.

Also use -DEFAULTH instead of -DEFAULT


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

 
Posts: 6326 | Location: 33°49'23.0"S, 151°11'41.0"E | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
That sounds like you might have unterminated expressions preceding that -DEFAULT expression. What's the code around it?


WebFOCUS 8.1.03, Windows 7-64/2008-64, IBM DB2/400, Oracle 11g & RDB, MS SQL-Server 2005, SAP, PostgreSQL 11, Output: HTML, PDF, Excel 2010
: Member of User Group Benelux :
 
Posts: 1669 | Location: Enschede, Netherlands | Registered: August 12, 2010Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Well, I'm not sure exactly how it was fixed, but it appears to be working now. I removed all but just the necessary DEFAULT just before it started working. Not sure if this fixed it or it was something else...Thanks for the help.


WF 8.0.08 (Prod); WF 8.2.06 (Dev)
 
Posts: 81 | Location: OK | Registered: November 19, 2015Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     (CLOSED)Unchecked Box Value

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.