Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Redirecting Logoff, Not Taking
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[SOLVED] Redirecting Logoff, Not Taking
 Login/Join
 
Master
posted
So I edited the bid-config.xml file like I've done half a dozen times before to redirect logoff to my custom login screen.

It's not taking. I'm still getting the old one. What do I need to restart, or clear, or reset in order for the change to occur?

7.7.03 on Win2008

J.

This message has been edited. Last edited by: John_Edwards,



 
Posts: 931 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Try to do your redirection via the dashboard builder interface, something like this:
https://[-yoursite-]/ibi_apps/
. I never had an issue from there.


   In FOCUS Since 1983 ~ from FOCUS to WebFOCUS.
   Most recent: 8204 Gen 48 in Test and Production.
 
Posts: 3041 | Location: Middle Tennessee [8204M Gen48 in Test&Prod] | Registered: February 23, 2005Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
That kind of blows when I'm managing the same source code on three separate platforms.

J.



 
Posts: 931 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
"Blows" or not... This redirection should only be done once, at the creation of the initial dashboard, on the development platform (Assuming the three platforms are Dev, QA, and Prod). Then, when that one dashboard is migrated thru QA and Prod, the redirection will follow (unless you have different redirections for each platform).

I hope that this is encouraging Smiler


   In FOCUS Since 1983 ~ from FOCUS to WebFOCUS.
   Most recent: 8204 Gen 48 in Test and Production.
 
Posts: 3041 | Location: Middle Tennessee [8204M Gen48 in Test&Prod] | Registered: February 23, 2005Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
Alright, I got this.

The first thing that became apparent was that my local browser was caching (I want a checkbox on my browser's settings page with the words "Never cache anything ever ever ever ever ever" next to it) and I needed to blow everything away to even view the problem.

Second, I made the change so that it reads like this:

<response-redirect request-context="logoff-success">
  <!--    
    <context-redirect url="&WELCOME;"/>  </context-redirect> 
  -->
  <x-redirect url="/ibi_html/bid-login.htm"/>
</response-redirect>


Third, I had to go into the existing Group Views and reset their redirect (bottom of the View Settings page) to the default value. Once the bid-config.xml file was changed and all the views were reset to the default value I started getting correct results.

I'll be honest -- I don't recall changing the logoff redirect on the views and I'd have zero reason to do so since I didn't have the new login page built until this past week. So it appears (at least to me) that when the group views were created the logoff redirect value was hard-coded into the view and needs to be bumped in order to reflect the change. It's not a big deal but having a bit of documentation would have made me a bit more productive this week.

Closed.

J.



 
Posts: 931 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
We redirect, at logoff, to a corporate home page which works out nicly for us...

Happy Coding and ReDirecting...
 
Posts: 3041 | Location: Middle Tennessee [8204M Gen48 in Test&Prod] | Registered: February 23, 2005Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Redirecting Logoff, Not Taking

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.