Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

New TIBCO Community Coming Soon
In early summer, TIBCO plans to launch a new community—with a new user experience, enhanced search, and expanded capabilities for member engagement with answers and discussions! In advance of that, the current myibi community will be retired on April 30. We will continue to provide updates here on both the retirement of myibi and the new community launch.

What You Need to Know about Our New Community
We value the wealth of knowledge and engagement shared by community members and hope the new community will continue cultivating networking, knowledge sharing, and discussion.

During the transition period, from April 20th until the new community is launched this summer, myibi users should access the TIBCO WebFOCUS page to engage.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Configuring MRE to Access through Dev Studio

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[SOLVED] Configuring MRE to Access through Dev Studio
 Login/Join
 
Gold member
posted
I am trying to configure my DEV environment properties to access MRE through Developer Studio and it's not working....not seeing MRE tree in the Explorer of Dev Studio. I have no password set up...I'm using the "admin" user for credentials with no password. Any ideas would be appreciated.

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


WebFOCUS 7.7.02
Unix
All Output
 
Posts: 70 | Registered: March 24, 2011Report This Post
Gold member
posted Hide Post
Can you logon to the MRE environment on DEV through a browser and see the domains? Are you using internal security or something else?


WebFOCUS 7.7.05M, gen 144, Windows 2008 Server R2 64-bit, Tomcat 6.0.33, IIS 7.0, SQL Server, Excel 2013, PDF, HTML, FOCUS files.
 
Posts: 88 | Location: Seattle | Registered: March 29, 2007Report This Post
Gold member
posted Hide Post
BobSh,

Yes, I can log on to the DEV MRE environment through a browser....that's not an issue. Want to just set it up to access through Dev Studio. We are just using the "admin" account with no password.


WebFOCUS 7.7.02
Unix
All Output
 
Posts: 70 | Registered: March 24, 2011Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Hi,

Do you recieve any error messages ? In your properties are you accessing the correct port ?

If you are looking at localhost you won't see MRE.


Webfocus 8.0.7 on Windows
 
Posts: 176 | Location: Ohio | Registered: October 26, 2006Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Antione,

In theory, when you are in Dev Studio, under "WebFOCUS Environments", you should have your WebServer name (either "localhost", another name or an IP address).

Under that, you should have:
+Data Servers
+Managed Reporting
+Web Applications

Under Managed Reporting, you should have your domains.

If this doesn't exist, you should check with whoever did the installation.


Daniel
In Focus since 1982
wf 8.202M/Win10/IIS/SSA - WrapApp Front End for WF

 
Posts: 1980 | Location: Tel Aviv, Israel | Registered: March 23, 2006Report This Post
Gold member
posted Hide Post
Danny,

I can only see Data Servers and Web Applications under my WebFOCUS Environments.

CLH - I receive no error messages. I am accessing the correct port for the DEV environment. I know I shouldn't see it for the localhost.....I referring to DEV.


WebFOCUS 7.7.02
Unix
All Output
 
Posts: 70 | Registered: March 24, 2011Report This Post
Expert
posted Hide Post
Then it was installed with the incorrect License Key, "IF", you are supposed to have MRE.
It is all based on the key...


Tom Flynn
WebFOCUS 8.1.05 - PROD/QA
DB2 - AS400 - Mainframe
 
Posts: 1972 | Location: Centennial, CO | Registered: January 31, 2006Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Configuring MRE to Access through Dev Studio

Copyright © 1996-2020 Information Builders