Focal Point
Problem with IE 7.0

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/3511066132

June 08, 2007, 04:01 PM
FrankDutch
Problem with IE 7.0
I was testing IE 7.0 and found a problem on the dashboard.

When I click on a list of available reports I get a error message instead of the normal selection box that askes me if I want to RUN or RUN DEFERRED.

Is this a known problem and how can I solve this.




Frank

prod: WF 7.6.10 platform Windows,
databases: msSQL2000, msSQL2005, RMS, Oracle, Sybase,IE7
test: WF 7.6.10 on the same platform and databases,IE7

June 08, 2007, 04:57 PM
jmdoyl1
Frank,

Did you already apply the IE 7.0 Hotfix?

Jon


WebFOCUS 7.1.3 Windows Client AIX 5.2 Report Servers
June 09, 2007, 06:37 AM
FrankDutch
Jon

is this Hotfix from Informationbuilders or from Microsoft?




Frank

prod: WF 7.6.10 platform Windows,
databases: msSQL2000, msSQL2005, RMS, Oracle, Sybase,IE7
test: WF 7.6.10 on the same platform and databases,IE7

June 09, 2007, 07:57 AM
Alan B
Frank

I think Jon is referring to the IB hotfix from here.


Alan.
WF 7.705/8.007
June 09, 2007, 08:10 AM
FrankDutch
Thanks Alan.
I will see what I can do next monday...

BTW is this "working on FP" what they call siesta??...




Frank

prod: WF 7.6.10 platform Windows,
databases: msSQL2000, msSQL2005, RMS, Oracle, Sybase,IE7
test: WF 7.6.10 on the same platform and databases,IE7

June 09, 2007, 08:21 AM
Alan B
Well it's not exactly beach weather here today, very unusually. My partner is ill in bed anyway, so what's a boy supposed to do!


Alan.
WF 7.705/8.007