Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

Join the TIBCO Community
TIBCO Community is a collaborative space for users to share knowledge and support one another in making the best use of TIBCO products and services. There are several TIBCO WebFOCUS resources in the community.

  • From the Home page, select Predict: WebFOCUS to view articles, questions, and trending articles.
  • Select Products from the top navigation bar, scroll, and then select the TIBCO WebFOCUS product page to view product overview, articles, and discussions.
  • Request access to the private WebFOCUS User Group (login required) to network with fellow members.

Former myibi community members should have received an email on 8/3/22 to activate their user accounts to join the community. Check your Spam folder for the email. Please get in touch with us at community@tibco.com for further assistance. Reference the community FAQ to learn more about the community.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Issue with Compound report

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[SOLVED] Issue with Compound report
 Login/Join
 
Gold member
posted
ALL,

I have a graph created from a hold file, when I ran this as graph has alone, it is running fine.

When I make a compound report with this graph and other report, then I am getting an Error (hold file name is missing).

Could anybody help me on this....?

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


WebFocus 8202M
APP Studio
Info assist
Report caster
Portals
Maintain
EXcel,PDF,HTML,Active Reports
 
Posts: 82 | Location: MD | Registered: May 14, 2010Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
how are you putting the graph in the report? Post your code please.


In Focus since 1993. WebFOCUS 7.7.03 Win 2003
 
Posts: 1903 | Location: San Antonio | Registered: February 28, 2005Report This Post
Expert
posted Hide Post
Ravi, check this post:
http://forums.informationbuild...71057331/m/871103464


Ginny
---------------------------------
Prod: WF 7.7.01 Dev: WF 7.6.9-11
Admin, MRE,self-service; adapters: Teradata, DB2, Oracle, SQL Server, Essbase, ESRI, FlexEnable, Google
 
Posts: 2723 | Location: Ann Arbor, MI | Registered: April 05, 2006Report This Post
Gold member
posted Hide Post
I Fixed it, Thak you guys.


WebFocus 8202M
APP Studio
Info assist
Report caster
Portals
Maintain
EXcel,PDF,HTML,Active Reports
 
Posts: 82 | Location: MD | Registered: May 14, 2010Report This Post
Expert
posted Hide Post
Would you be able to share with us, your solution ?


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

 
Posts: 6349 | Location: 33°49'23.0"S, 151°11'41.0"E | Registered: October 31, 2006Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Issue with Compound report

Copyright © 1996-2020 Information Builders