Focal Point
[CLOSED]Initial Pop-up for 7.6.10

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/413108864

June 17, 2010, 10:30 PM
Yangyang
[CLOSED]Initial Pop-up for 7.6.10
hi all. Dose anyone know where i can set up or edit Initial Pop-up for WebFcous 7.6.10



another question is do we have the same pop up in 7.6.8. if so, where can i find it and edit it.

Thanks

James

This message has been edited. Last edited by: Yangyang,


WebFOCUS 7.6.8
WebFOCUS 7.6.10
BI
FLEX
.NET
June 17, 2010, 10:42 PM
Waz
I assume that you mean a Please Wait, while the report is being produced.

If so, this has been discussed before in the forum. If you do a search for Please Wait, you will find previous posts.


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

June 18, 2010, 09:57 AM
GamP
And if Waz is totally off the mark, please tell us exactly what it is that you're looking for ...


GamP

- Using AS 8.2.01 on Windows 10 - IE11.
in Focus since 1988
June 19, 2010, 03:32 AM
Yangyang
hi, i have added a 'Please waiting..." message in HTML page. but my issue is before this html page loading. i still get a blank page from WebFocus. That is sth like below.



can i add a "please waiting" message in this period instead of this blank page.


Thanks

James


WebFOCUS 7.6.8
WebFOCUS 7.6.10
BI
FLEX
.NET
June 20, 2010, 05:50 PM
Waz
To help us understand...

What is the sequence of events, and where are you running the report from.


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

June 21, 2010, 04:20 AM
Yangyang
quote:
Originally posted by Waz:
To help us understand...

What is the sequence of events, and where are you running the report from.


Hi Waz,

did you used version 7.6.10 ?

when Initial load , the screen displays a "please waiting" page, I think this is auto displays with 7.6.10,I just want to know where can I get this setting ? e.g. worp folder,xml...


Thanks,
James


WebFOCUS 7.6.8
WebFOCUS 7.6.10
BI
FLEX
.NET
June 21, 2010, 12:17 PM
Francis Mariani
This appears to be a new feature in HTML Composer generated programs.

Summary of New Features - 7.6.10

There appears to be no other information regarding this.

If I was interested in knowing more (and had 7.6.10), I would use HTML Composer to create a dummy report and look at the generated code.


Francis


Give me code, or give me retirement. In FOCUS since 1991

Production: WF 7.7.05M, Dev Studio, BID, MRE, WebSphere, DB2 / Test: WF 8.1.05M, App Studio, BI Portal, Report Caster, jQuery, HighCharts, Apache Tomcat, MS SQL Server
June 22, 2010, 10:16 PM
Yangyang
Thanks Francis,

I will reserch this,find a way(Loading Screen at Run Time for HTML Composer Pages) to displays “Loading, please wait…” message.


Thanks,
James


WebFOCUS 7.6.8
WebFOCUS 7.6.10
BI
FLEX
.NET