Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED]: Active Report - Export error

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[SOLVED]: Active Report - Export error
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
Hi,
Has anyone encountered issue when exporting to EXCEL or any format from Active Report in 8201m
I am getting

403 - Forbidden: Access is denied.

Thanks

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WebFOCUS 8202M
 
Posts: 167 | Location: Montreal | Registered: September 23, 2014Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
  
TABLE FILE CAR
PRINT 
     CAR.BODY.BODYTYPE
     CAR.BODY.SEATS
     CAR.CARREC.MODEL
     CAR.COMP.CAR
     CAR.ORIGIN.COUNTRY
ON TABLE SET PAGE-NUM NOLEAD
ON TABLE SET ASNAMES ON
ON TABLE NOTOTAL
ON TABLE PCHOLD FORMAT AHTML
ON TABLE SET WEBVIEWER ON
ON TABLE SET WEBVIEWTARG OFF
ON TABLE SET CACHELINES 100
ON TABLE SET HTMLCSS ON
ON TABLE SET STYLE *
     INCLUDE = IBFS:/EDA/EDASERVE/_EDAHOME/ETC/warm.sty,
$
TYPE=REPORT,
     LINES-PER-PAGE=20,
$
ENDSTYLE
END



If I remove "SET WEBVIEWER ON", I get the pop-up for Active X. It only started in 8201m. It was working fine in 8105M

Thanks


WebFOCUS 8202M
 
Posts: 167 | Location: Montreal | Registered: September 23, 2014Report This Post
Guru
posted Hide Post
Can you try removing:

ON TABLE SET WEBVIEWER ON
ON TABLE SET WEBVIEWTARG OFF
ON TABLE SET CACHELINES 100


Test: WF 8.2
Prod: WF 8.2
DB: Progress, REST, IBM UniVerse/UniData, SQLServer, MySQL, PostgreSQL, Oracle, Greenplum, Athena.
 
Posts: 454 | Location: Europe | Registered: February 05, 2007Report This Post
Member
posted Hide Post
I opened a case when we had this issue. Here's what they told me, which resolved the problem:

In the admin console, application settings, filters, remove the check on the box for "Cross Site Request Forgery Protection" Click save at the bottom, and clear cache at the top.


WebFOCUS 8201, Windows
 
Posts: 10 | Registered: October 13, 2016Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Thanks all .. ADMIN was able to solve the issue by changing some application settings.
Its working now.


WebFOCUS 8202M
 
Posts: 167 | Location: Montreal | Registered: September 23, 2014Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED]: Active Report - Export error

Copyright © 1996-2020 Information Builders