Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

New TIBCO Community Coming Soon
In early summer, TIBCO plans to launch a new community—with a new user experience, enhanced search, and expanded capabilities for member engagement with answers and discussions! In advance of that, the current myibi community will be retired on April 30. We will continue to provide updates here on both the retirement of myibi and the new community launch.

What You Need to Know about Our New Community
We value the wealth of knowledge and engagement shared by community members and hope the new community will continue cultivating networking, knowledge sharing, and discussion.

During the transition period, from April 20th until the new community is launched this summer, myibi users should access the TIBCO WebFOCUS page to engage.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SHARING] WF Maintain -- Dev Studio 7.6.9 deploy to 7.1.1 Server?

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[SHARING] WF Maintain -- Dev Studio 7.6.9 deploy to 7.1.1 Server?
 Login/Join
 
Virtuoso
posted
I have 7.6.9 installed on my laptop now. I've been running with 7.6.5 for months. Now that I have 7.6.9 I am having trouble deploying to s customer with a 7.1.1 server. I don't know if the upgrade is related -- can anyone speak to this?

I created an exceptionally simple test Maintain form and tried to deploy it, and it failed as well.

J.

This message has been edited. Last edited by: Kerry,



 
Posts: 1012 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Report This Post
Expert
posted Hide Post
John, my suggestion is to always use the same version as the server.

There may be changes to the created forms, or code, when maintain deploys.

You can have multiple versions of DS installed, but you will have to swap between them.

Do a search for thisfoci.bat.


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

 
Posts: 6349 | Location: 33°49'23.0"S, 151°11'41.0"E | Registered: October 31, 2006Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
I'm looking in the release notes now to see if I can find a reference. I'm surprised an incremental change would have this effect, but of course it's possible.

It's hard, because I have five or six customers and I have to support all of them on different versions. A new customer pushed me up, and an old customer suddenly needs a quick fix.

J.



 
Posts: 1012 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Report This Post
Expert
posted Hide Post
7.1 to 7.6 is a small step, but I would still suggest using the same version.

Its not difficult to swap around, just run the bat file of the version, you want, then use it.

It would be interesting to know what the difference is ?


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

 
Posts: 6349 | Location: 33°49'23.0"S, 151°11'41.0"E | Registered: October 31, 2006Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Oh no -- 7.1.1 to 7.6.9 is a huge step. I went from 7.6.5 to 7.6.9 and got the problem. 7.6.5 worked correctly.

I may put a couple of VMs on this machine. It would solve about half a dozen other problems as well.

J.



 
Posts: 1012 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Report This Post
Expert
posted Hide Post
Sounds like a good idea.

Almost suggested that my self earlier


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.07OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Pity the lost knowledge of an old programmer!

 
Posts: 6349 | Location: 33°49'23.0"S, 151°11'41.0"E | Registered: October 31, 2006Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Well for tonight I just hand-edited the mnt file. Not exactly cricket, but it was a very small change. Doing that I was able to deploy with not troubles.

Thanks for the feedback.

J.



 
Posts: 1012 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
John,

I have 3 versions of Dev. Studio on my desktop, and find it relatively easy to switch versions when necessary.

I created a shortcut (desktop icon) for each version, and a corresponding shortcut for each versions thisfoci.bat (renamed to reflect the version), and lined them up so they are grouped together.

Then to change version:
1. Close out of the current Dev. Studio
2 Click on the thisfoci.bat shortcut of the new version you wish to use.
3. Click on the D.S. version shortcut

Repeat Smiler

This has worked fine for me, and is easy enough.


Regards,
Dave

http://www.daveayers.com

WebFocus/Maintain 7.6.4-8
on Win2000 and 2003 Server
 
Posts: 165 | Location: Detroit Metro | Registered: September 17, 2003Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SHARING] WF Maintain -- Dev Studio 7.6.9 deploy to 7.1.1 Server?

Copyright © 1996-2020 Information Builders