Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] Windows 10
 Login/Join
 
Member
posted
Has anyone upgraded to Windows 10 yet? Any issue with App Studio?

This message has been edited. Last edited by: <Kathryn Henning>,


WebFOCUS 7.6
Windows, All Outputs
 
Posts: 12 | Registered: March 06, 2012Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Yes, and no issue running App Studio 8.1.04 apart from flakey IE11 or Chrome wanting half a dozen or more processes running - but then that hasn't changed from Windows 7 has it!

However, check out the Compatibility Support Notices on the techsupport site - you will need to sign in to view content.


T



In FOCUS
since 1986
WebFOCUS Server 8.2.01M, thru 8.2.06 on Windows Svr 2008 R2  
WebFOCUS App Studio 8.2.06 standalone on Windows 10 
 
Posts: 5637 | Location: United Kingdom | Registered: April 08, 2004Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
There was a post from the Product Manager a week or two ago, and he said that App Studio will work on Win 10.


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.06OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Know The Code

 
Posts: 6207 | Location: 33.8688° S, 151.2093° E | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
Any word on the older Dev Studios? I have clients still on 7.



By the way, if anyone can come up with a good search phrase for the techsupport page to see the apocryphal Compatibility Support Notices for Windows I'd very much appreciate a copy. Putting "Windows 10" in the search field returns nothing.

This message has been edited. Last edited by: John_Edwards,



 
Posts: 954 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Reply With QuoteReport This Post
<Kathryn Henning>
posted
Hi John,

Here is our support statement for Windows 10:

Microsoft Windows Support Statement for WebFOCUS

This is one of the links on this page:

Compatibility Support Notices

Cheers!

Kathryn
 
Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
Thank you Kathryn.

For those not inclined to click --

Developer Studio

The following issues have been identified.

HTML Composer is not functional.


Francis, do you care to comment?



 
Posts: 954 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Reply With QuoteReport This Post
<Kathryn Henning>
posted
Hi All,

The issue with 'HTML Composer is not functional' will be corrected in release 8.1.05.

Cheers!

Kathryn
 
Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
I could not get to this link.

Support Statement for WebFOCUS, App Studio, Developer Studio and Windows 10

Oops, its now working.

Sorry


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.06OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Know The Code

 
Posts: 6207 | Location: 33.8688° S, 151.2093° E | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
I tried the link and got:

"The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable."


WebFOCUS 7.7.05 Windows, Linux, DB2, IBM Lotus Notes, Firebird, Lotus Symphony/OpenOffice. Outputs PDF, Excel 2007 (for OpenOffice integration), WP
 
Posts: 674 | Location: Guelph, Ontario, Canada ... In Focus since 1985 | Registered: September 28, 2010Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
I'll tell you what -- if the old Version 7.x Dev Studios only have trouble with the HTML Composer that's pretty doggone good. That's the kind of thing you can work with, and they're XP-era tools.

J.



 
Posts: 954 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Reply With QuoteReport This Post
<Kathryn Henning>
posted
Hi All,

The link that Waz mentions is also not working for me. I'll follow up on that and report back. Smiler

Thanks and regards,

Kathryn
 
Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Correct link:

https://techsupport.informatio...wbf/wbf_tmo_028.html

Waz's link was missing the /tech/wbf/ part.


8.2.02M (production), 8.2.02M (test), Windows 10, all outputs.
 
Posts: 1111 | Location: USA | Registered: January 27, 2015Reply With QuoteReport This Post
<Kathryn Henning>
posted
Update:

The current link of https://techsupport.informatio...wbf/wbf_tmo_028.html is the correct one to use. We're not certain where you obtained the other link, Waz, but please update your bookmark.

Cheers!

Kathryn

This message has been edited. Last edited by: <Kathryn Henning>,
 
Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 


Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.