Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

New TIBCO Community Coming Soon
In early summer, TIBCO plans to launch a new community—with a new user experience, enhanced search, and expanded capabilities for member engagement with answers and discussions! In advance of that, the current myibi community will be retired on April 30. We will continue to provide updates here on both the retirement of myibi and the new community launch.

What You Need to Know about Our New Community
We value the wealth of knowledge and engagement shared by community members and hope the new community will continue cultivating networking, knowledge sharing, and discussion.

During the transition period, from April 20th until the new community is launched this summer, myibi users should access the TIBCO WebFOCUS page to engage.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE-OPENED] ReportCaster Task Error

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CASE-OPENED] ReportCaster Task Error
 Login/Join
 
Master
posted
Hi,

Some of our ReportCaster jobs are throwing Task local error and if we reran it again, it works fine.

I checked the edaprint.log and found this error.

05/03/2012 16:30:15.880 W request by edapmon to notify agent has crashed (tscomid=18)
05/03/2012 16:30:15.938 E (EDA60001) Agent (tscomid=18) crashed

Anybody faced this issue.


Thanks

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


WFConsultant

WF 8105M on Win7/Tomcat
 
Posts: 780 | Location: Florida | Registered: January 09, 2005Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
We have SQLPASS THRU queries and when an inline query returns more records than 1 then we noticed this error.


WebFOCUS - ver8201
[ReportingServers: Windows 64bit;
Client: tomcat and IIS on windows 2012
AppStudio

 
Posts: 104 | Location: Indianapolis | Registered: November 08, 2007Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
I recently started getting this error and have not found a solution.


In Focus since 1993. WebFOCUS 7.7.03 Win 2003
 
Posts: 1903 | Location: San Antonio | Registered: February 28, 2005Report This Post
Master
posted Hide Post
Even we started getting this error recently only. I can say after we moved to 7.7.03. So, can I say it might be the issue in 7.7.03 version.


WFConsultant

WF 8105M on Win7/Tomcat
 
Posts: 780 | Location: Florida | Registered: January 09, 2005Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Yes! Even we are seeing that issue after migrating to 7703. Earlier if anything like that occurs it used to show SQL-CODE: ORA-##### error. There should be some sort of setting to show the actual error instead of displaying the default "local" error.


WebFOCUS - ver8201
[ReportingServers: Windows 64bit;
Client: tomcat and IIS on windows 2012
AppStudio

 
Posts: 104 | Location: Indianapolis | Registered: November 08, 2007Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
I had never seen "local" error before. I upgraded in Oct 2011 - but did not start seeing this error till April 2012. But interesting we are all on 7.7.03.
I had to take one of the programs that has been in Focus code forever and make it an SQL passthru to make it work. I still have three others with this error too.


In Focus since 1993. WebFOCUS 7.7.03 Win 2003
 
Posts: 1903 | Location: San Antonio | Registered: February 28, 2005Report This Post
Member
posted Hide Post
I've been on 7.7.3 in dev for a while and have not seen this error. The day after I upgraded production to 7.7.3 I am seeing this error.

Are there any solutions other than SQL Passthru?


WF 7.7.3
Windows 2003 Server
PDF
HTML
EXL2k
 
Posts: 27 | Location: NYC | Registered: February 27, 2004Report This Post
Master
posted Hide Post
I have opened a case with IBI but still no luck.

The problem with this issue is this is not consistent. So, we can't enable the trace.


WFConsultant

WF 8105M on Win7/Tomcat
 
Posts: 780 | Location: Florida | Registered: January 09, 2005Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Yes it is very inconsistant - exactly why I have not opened a case. Yes after making one a SQL pass thru it works. The others I have are pretty complicated and have not changed yet. Kamesh keep us posted if you get a result with IBI. Does sound like a bit of a bug crawling around out in 7.7.03.
 
Posts: 1903 | Location: San Antonio | Registered: February 28, 2005Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Seeing the same thing in Data Migrator today, for routines kicked off from the web console. We've been running jobs like this from the web console for years.

03/01/2013 15:02:09.758 I disconnect FDS
03/01/2013 15:02:11.743 I validated  t3rp9752     u=wfAdmin
03/01/2013 15:02:11.743 I processing gwrp720      u=wfAdmin,r=SRV
03/01/2013 15:02:11.758 I validated  t3rp10776    u=wfAdmin
03/01/2013 15:02:11.758 I DM: agent started (dmid=C4, proc=dc_form1_stage/23_stage_b_to_testresult_2, active)
03/01/2013 15:02:11.758 I request by t3rp9752 to notify disconnect of sesid=23
03/01/2013 15:02:11.758 I disconnect gwrp720      tscomid=3,sesid=23
03/01/2013 15:02:11.758 I processing cmrpsh999998 u=wfAdmin,r=SRV
03/01/2013 15:02:11.758 E error: <NGXX> xxsec_init:unable to init NTLM, connect explicitly with no password
03/01/2013 15:02:11.758 I request by cmrpcm000004 for explicit connect to agent (DEFAULT)
03/01/2013 15:02:11.758 I connecting cmrpcm000004 tscomid=1,sesid=25
03/01/2013 15:02:11.758 I DM: connected agent dmid=C4  tscomid=1,sesid=25
03/01/2013 15:02:11.758 I request by cmrpcm000004 for explicit connect to agent (DEFAULT)
03/01/2013 15:02:11.758 I connecting cmrpcm000004 tscomid=2,sesid=26
03/01/2013 15:02:11.758 W (EDA13089) rejected t3rp10932    u=wfAdmin (password failure)
03/01/2013 15:02:11.790 I accepting FDS connection tcp=::1:56348
03/01/2013 15:02:12.024 I request by t3rp10776 to notify disconnect of sesid=24
03/01/2013 15:02:12.024 I disconnect cmrpsh999998 tscomid=4,sesid=24
03/01/2013 15:02:12.024 I disconnect FDS
03/01/2013 15:02:13.212 I accepting  cmrpht000007 tcp=10.161.4.10:52624
03/01/2013 15:02:13.259 I request by cmrpht000007 for iwa connection
03/01/2013 15:02:13.259 I request by cmrpht000007 to exec <webconsole> u=wfAdmin, session=1362168092:1-1-0




Right now the error is very consistent for me, and its shown above. It's giving me a password failure for an admin account that provided the password on login. I had this problem a couple of weeks back and it disappeared, but now it's back.



 
Posts: 1012 | Location: At the Mast | Registered: May 17, 2007Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
I got this error today again, in an datamigrator process.
I am going to dive a bit deeper in the details, maybe I can find more in the log file
I will keep you informed and I wonder if after all these months if it is solved

Btw we are running 7.7.05




Frank

prod: WF 7.6.10 platform Windows,
databases: msSQL2000, msSQL2005, RMS, Oracle, Sybase,IE7
test: WF 7.6.10 on the same platform and databases,IE7

 
Posts: 2387 | Location: Amsterdam, the Netherlands | Registered: December 03, 2006Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE-OPENED] ReportCaster Task Error

Copyright © 1996-2020 Information Builders