Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE OPENED] GeoMap request error
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CASE OPENED] GeoMap request error
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
I am not finding anything helpful about this and am wondering if anyone else has seen this?
I create a proportional symbol map using state. I set the country Geographic Role using the User Defined option because we are only in the United States and don't have a country field on the table. The map renders fine so I save it. But next time I try to run it from within InfoAssist I get this GeoMap request error: Number of mapping URI parameters in the request (1) does not match to the number specified in geography configuration file (2). If I run the saved chart from the home page, it runs fine.
Ideas?

Thanks!

This message has been edited. Last edited by: DWaybright,


WebFOCUS 8.2.03 (production), 8.2.06 (testing)
AppStudio, InfoAssist
Windows, All Outputs
 
Posts: 179 | Location: Indiana | Registered: December 05, 2017Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Deb

I suggest you open a case on this.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 1943 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Is there an update on this issue? I'm curious as I'm running into the same thing.

Thanks,


8.2.02M
 
Posts: 5 | Registered: March 21, 2019Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE OPENED] GeoMap request error

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.