Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] wEBFOCUS show blank field but SQL has data

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[SOLVED] wEBFOCUS show blank field but SQL has data
 Login/Join
 
Gold member
posted
Hello,
I have some issues for these two fields 1.FACILITYNAME A100V
2.PROCEDURETYPE A50V

WHEN I CHECK SQL TABLE IT HAS VALUE FOR THESE TWO FIELDS BUT WEBFOCUS SHOWING BLANK FOR THESE FIELD. I APPRICAITE ANY ONE HAVE ISSUES LIKE THIS OR APPRICIATE YOUR THOUGHTS..

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WebFOCUS 8
Windows, All Outputs
 
Posts: 73 | Registered: April 06, 2016Report This Post
Gold member
posted Hide Post
I able to fix it ,TX field was causing from Master file. I changed to A100V .it works now...
FIELDNAME=FACILITYNAME, ALIAS=FacilityName, USAGE=A100V, ACTUAL=A100V,
MISSING=ON, $


WebFOCUS 8
Windows, All Outputs
 
Posts: 73 | Registered: April 06, 2016Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] wEBFOCUS show blank field but SQL has data

Copyright © 1996-2020 Information Builders