Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [Solved] Run DataMigrator procedure from WebFocus
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[Solved] Run DataMigrator procedure from WebFocus
 Login/Join
 
Silver Member
posted
These are a couple lines of code in a focexec run from our version 77 reporting server:

REMOTE DEST = DM7705
REMOTE USERID = &&USERID
REMOTE PASS = &PASSWRD
EX CMASAP REQ_NAME = vendors_happy

This WF procedure runs the DataMigrator flow called vendors_happy. The node DM7705 is setup in odin.cfg file. When the user enters their pw, all of this works fine. But when we try to run something similar in WebFocus/DataMigrator version 82 it doesn't work. I get something like this (using SET ECHO):

REMOTE DEST = DM8202
REMOTE USERID = katz
REMOTE PASS = ****
EX CMASAP REQ_NAME = vendors_happy
(ICM18533) Request Submitted: /vendors_happy
(ICM18762) Job ID: 20180706154737_45f53a66

The above says vendors_happy was submitted, but nothing happens. There's no indication anything from DataMigrator ran. I don't know what it means, but there's a slash (/) in front of the DataMigrator flow. Does the above say the flow called "/vendors_happy" was submitted? There is no flow called "/vendors_happy." Is it looking for the folder where vendors_happy is located? I did APP PATH for that. I also tried this line:

EX CMASAP CMASAP_APPDIR =datamigrator REQ_NAME = vendors_happy

where I specify the folder where vendors_happy is located - its folder name is called datamigrator. This is from SET ECHO:

EX CMASAP CMASAP_APPDIR =datamigrator REQ_NAME = vendors_happy
(ICM18486) REQ_NAME cannot be blank
-EXIT

I don't know why it thinks the req_name is blank.

Someone suggested using a comma after the folder name, thus I tried:

EX CMASAP CMASAP_APPDIR =datamigrator, REQ_NAME = vendors_happy

and got this:

EX CMASAP CMASAP_APPDIR =datamigrator, REQ_NAME = vendors_happy
-EXIT
(ICM18533) Request Submitted: /vendors_happy
(ICM18762) Job ID: 20180706160014_eeed40f6

But again, nothing ran.

When I run vendors_happy directly from DataMigrator, it runs fine, but I can't figure out how to run it from WebFocus in version 82, like I can in version 77. Does anyone know what I'm missing in order to get this working in version 82?

Thanks,

Mark

This message has been edited. Last edited by: folkie,


WF 8.2.02
App Studio
DataMigrator
ReportCaster
Windows Server 2016
 
Posts: 32 | Registered: September 08, 2003Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
REMOTE DEST = DM7705
REMOTE USERID = &&USERID
REMOTE PASS = &PASSWRD
-REMOTE BEGIN
EX CMASAP REQ_NAME = vendors_happy 
-REMOTE END 


"There is no limit to what you can achieve ... if you don’t care who gets the credit." Roger Abbott
 
Posts: 1100 | Location: Toronto, Ontario | Registered: May 26, 2004Reply With QuoteReport This Post
Silver Member
posted Hide Post
dhagen,

You nailed it! Way back weeks ago when I first tried this in the 82 version of WebFocus, I had those two -REMOTEs because that's what I have in version 77 (where it works). But something wasn't working. During all my testing, I removed those two -REMOTEs thinking they weren't necessary and were just cluttering things.

Thanks again,
Mark


WF 8.2.02
App Studio
DataMigrator
ReportCaster
Windows Server 2016
 
Posts: 32 | Registered: September 08, 2003Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [Solved] Run DataMigrator procedure from WebFocus

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.