Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] fex is not working in prod env , where as in other it is working fine
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] fex is not working in prod env , where as in other it is working fine
 Login/Join
 
Silver Member
posted
Hi All,

I have a fex in webfocus where it is getting data from the table and storing in one temporary file, and we are using the temporary table to build the graphs in another fex.
The same fex is working fine in Qa and dev environments and in prod it is throwing error
" WebFOCUS was called with an invalid request ". And to add one more point it is taking more time in prod, in other environments it is taking comparatively less time.

Thanks in Advance...

please help me to find why it is happening....!!

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WebFOCUS 8
Windows, All Outputs
 
Posts: 35 | Registered: February 17, 2017Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Did you make sure your first fex that generates the temporary file is executed and the temporary table exits? Also, verify your APP Path settings to get read the temporary table


WebFOCUS - ver8201
[ReportingServers: Windows 64bit;
Client: tomcat and IIS on windows 2012
AppStudio

 
Posts: 103 | Location: Indianapolis | Registered: November 08, 2007Reply With QuoteReport This Post
Silver Member
posted Hide Post
Thank you Rao ,

My first fex itself not running. while it is running only i am getting the error WebFOCUS was called with an invalid request.. If am limiting the record limit to 1000 or 2000 the fex is running fine .


WebFOCUS 8
Windows, All Outputs
 
Posts: 35 | Registered: February 17, 2017Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
What version of WebFOCUS?
What is the source DBMS?
What is the HOLD FORMAT in your request?
Is the QA system hitting the same table in the same DBMS?

You'll have to give us a little more detail about the type of request you're having problems with. For instance, can you run the original code without the HOLD that creates the temporary file? So, instead of ON TABLE HOLD run it with ON TABLE PCHOLD FORMAT HTML without a READ/RECORDLIMIT. If that doesn't work, then you now know it doesn't have to do with the HOLDing the data.

This message has been edited. Last edited by: BabakNYC,


WebFOCUS 8204, Unix, Windows
 
Posts: 1617 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
In addition to BabakNYC's questions:
What is your APP PATH in the various environments?
What size are your source files? Quite often these file (tables) are much smaller in TEST and QA.
What do the results of your SQL Trace statements look like in these environments?


   See you at Summit! In FOCUS Since 1983 ~ from PC FOCUS to WebFOCUS.
   Currrently using 8204 Gen 48 in Test and Production.
   KGPCo at CenturyLink. October 2017 to Present...
 
Posts: 2967 | Location: Middle Tennessee [8204M Gen48 in Test&Prod] | Registered: February 23, 2005Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] fex is not working in prod env , where as in other it is working fine

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.