Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE OPENED] Admin/Security Question
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CASE OPENED] Admin/Security Question
 Login/Join
 
Gold member
posted
Hi all.

I have a user that in App Studio can only see the "Content" button under the server name in "Configured Environments."

How do I add "Data Servers" to his list?

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WebFocus 8.104
Windows 7 Entreprise, SP1
 
Posts: 82 | Location: Abbotsford BC | Registered: March 15, 2010Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Max

In the security center right mouse click on the user name and choose Groups / Group Membership Report and post the results of that.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 2046 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Hi Chuck,

This works! Now the problem is that the user can't create new metadata in App Studio. I compared him to another user who can create metadata in App Studio. Both have:

1. Membership in the same groups
2. The Same rules, DomainBasicUser and ListandRun.

Any thoughts?


WebFocus 8.104
Windows 7 Entreprise, SP1
 
Posts: 82 | Location: Abbotsford BC | Registered: March 15, 2010Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Max

They need to be identified as an application adminstrator under the reporting server access control


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 2046 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Chuck,

I've gotten into that but don't see any of our users on there. I just see the roles themselves and our server level user name, but not the individual accounts.


WebFocus 8.104
Windows 7 Entreprise, SP1
 
Posts: 82 | Location: Abbotsford BC | Registered: March 15, 2010Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Max

Tough to debug via FP. I think you should open a case with techsupport. I am surprised that one of them has the ability unless he/she is an Adminstrator.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 2046 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Hi Chuck,

I'll escalate this to tech support then, thanks for the help.


WebFocus 8.104
Windows 7 Entreprise, SP1
 
Posts: 82 | Location: Abbotsford BC | Registered: March 15, 2010Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE OPENED] Admin/Security Question

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.