Focal Point
[CLOSED] Graph in RC

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/7917088495

December 06, 2010, 09:39 AM
Enigma006
[CLOSED] Graph in RC
Hai all

I am trying to distribute a graph through inlne message in Report Caster, ie in the body of email. But it doesn't work at all. I tried various formats including SVG and I am also setting GRAPHSERVURL.

Can someone post an example with the CAR file?
And also, which format needs to be there in the graph and in the report caster job output?

Thanks

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


8.1.05
HTML,PDF,EXL2K, Active, All
December 06, 2010, 10:09 AM
Prarie
Take a Look at this
December 06, 2010, 10:24 AM
Enigma006
I posted this post after trying those. Somehow it doesn't work. It shows blank frame or X mark at the picture.


8.1.05
HTML,PDF,EXL2K, Active, All
December 06, 2010, 10:27 AM
Enigma006
If I want to display graph in inline message, I guess I can use only ALPHA, DOC, HTML, WP, DHTML output formats when specifying outformat in RC job..


8.1.05
HTML,PDF,EXL2K, Active, All
December 06, 2010, 02:35 PM
Enigma006
Hai all

Can some one tell me where to find JSCOM3 properties on webconsole?

I can't find it in Special services. In java services I find it but I cant change any properties.
I am looking for JVM_PROPERTIES field..

Please see the link

Thanks


8.1.05
HTML,PDF,EXL2K, Active, All
December 07, 2010, 06:38 AM
<JG>
Well that does not apply..

Headless is a UNIX option and your profile says windows XP.

As for JSCOM3, is it actually working correctly?
It's a very common configuration issue for it not to be working
but people don't bother to fix it as it is not always needed.

Using the method described by PRARIE it should work, providing you follow the steps
correctly.

And Remember it ONLY works if you can see the Web Server that the images is
stored on from the client that you open the mail on.

It is not an embeded image, it is an ABSOLUTE url to the image on the web server