Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] cgi call error
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] cgi call error
 Login/Join
 
Gold member
posted
I am receiving this error when running a cgi call on WF 7.64.

FATAL_32074: error 32074
FINAL_ERROR: from P:\R720764B\source\wfcodin.c at line 1636 P:\R720764B\source\wfcodin.c$Revision: 1.37 $ Nov 6 2007

If anyone has gotten this and resolved the issue can you tell me the steps.

thanks

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


WF 7.6.10 /IIS 6/ JBoss Enterprise 4.3
Windows XP SP 2/Windows 2003 Server
MVS 7.3.3
 
Posts: 76 | Location: Hartford, CT | Registered: August 30, 2005Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
I can't help, but I am curious why you're doing a CGI call instead of a Servlet call.


Francis


Give me code, or give me retirement. In FOCUS since 1991

Production: WF 7.7.05M, Dev Studio, BID, MRE, WebSphere, DB2 / Test: WF 8.1.05M, App Studio, BI Portal, Report Caster, jQuery, HighCharts, Apache Tomcat, MS SQL Server
 
Posts: 10577 | Location: Toronto, Ontario, Canada | Registered: April 27, 2005Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
We are using both Servlet and CGI. Very long story to why we are still using the CGI calls


WF 7.6.10 /IIS 6/ JBoss Enterprise 4.3
Windows XP SP 2/Windows 2003 Server
MVS 7.3.3
 
Posts: 76 | Location: Hartford, CT | Registered: August 30, 2005Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
John, that looks ugly - looks like some type of error in the C code.

Not to state the obvious, but I take it you have installed CGI since it's not part of the default intallation.

Probably have to open a ticket for that one.


WebFOCUS 7.6.6/TomCat/Win2003,SQL Server 2005,Oracle
 
Posts: 125 | Location: New England | Registered: February 20, 2007Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Are you running a secure WFRS server? If so, how are you passing the credentials to your CGI call? A 32074 is the error code that normally tells WF to prompt the user for credentials because they are required and are not present in the request or a cookie.


"There is no limit to what you can achieve ... if you don’t care who gets the credit." Roger Abbott
 
Posts: 1102 | Location: Toronto, Ontario | Registered: May 26, 2004Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Some users are getting a similar error here as well:

FATAL_16: Can't open include 'c£' FINAL_ERROR: from /prog/edaport/R720534B/source/wfccmds.c at line 1238 /prog/edaport/R720534B/source/wfccmds.c$Revision: 1.37 $ Jun 8 2005


Has anyone seen anything like this before? I'm not sure what piece of the text to search for on Tech Support.

It seems to occur from only some PC's and perhaps is a firewall issue, I'm just surprised the error comes from the WebFOCUS server and not the firewall or elsewhere.


Francis


Give me code, or give me retirement. In FOCUS since 1991

Production: WF 7.7.05M, Dev Studio, BID, MRE, WebSphere, DB2 / Test: WF 8.1.05M, App Studio, BI Portal, Report Caster, jQuery, HighCharts, Apache Tomcat, MS SQL Server
 
Posts: 10577 | Location: Toronto, Ontario, Canada | Registered: April 27, 2005Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
quote:
FATAL_16

Search on that. I found a couple of potentially useful entries right at the beginning of the list.


Ginny
---------------------------------
Prod: WF 7.7.01 Dev: WF 7.6.9-11
Admin, MRE,self-service; adapters: Teradata, DB2, Oracle, SQL Server, Essbase, ESRI, FlexEnable, Google
 
Posts: 2723 | Location: Ann Arbor, MI | Registered: April 05, 2006Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Francis,

My error was due to an improper license key. The install accepted the license key in the beginning and worked fine for a few months. Then i started to receive that error i posted above.


WF 7.6.10 /IIS 6/ JBoss Enterprise 4.3
Windows XP SP 2/Windows 2003 Server
MVS 7.3.3
 
Posts: 76 | Location: Hartford, CT | Registered: August 30, 2005Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Hi jbanas6,

Has this issue been resolved? If not, the best channel for assistance on this issue would be to open a case with Information Builders' Customer Support Services. You may either call at 1-800-736-6130, or access online at InfoResponse.

Hope this helps. Smiler

Cheers,

Kerry


Kerry Zhan
Focal Point Moderator
Information Builders, Inc.
 
Posts: 1950 | Location: New York | Registered: November 16, 2004Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] cgi call error

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.