Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Dashboard login
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[SOLVED] Dashboard login
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
OK, I've tried what the manual suggested...I modified the bid-config.xml as instructed (goToPersonalViewOnLogin set to "false") but it's still taking the user to the General Public View. User is a member of a single group and should be automatically logged into this group view. Am I doing something wrong? Did I miss something? Do I need to restart the server or something?

Thanks.

This message has been edited. Last edited by: <Kathryn Henning>,


Thanks.

Mark
WF 7.6 Windows
 
Posts: 150 | Registered: July 26, 2007Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
For any change to the bid.xml to take effect, you have to restart your application server (Tomcat in most cases).


GamP

- Using AS 8.2.01 on Windows 7 - IE11.
in Focus since 1988
 
Posts: 1960 | Location: Netherlands | Registered: September 25, 2007Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
Mark,

Have you tried deleting the Users personal.xml file? I think that was required also (but it's a long time ago).

The downside is that the user will loose any personalisation.

T



In FOCUS
since 1986
WebFOCUS Server 8.2.01M, thru 8.2.07 on Windows Svr 2008 R2  
WebFOCUS App Studio 8.2.06 standalone on Windows 10 
 
Posts: 5659 | Location: United Kingdom | Registered: April 08, 2004Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Yeah, I've deleted the user, etc. to no avail. I'm going to restart Tomcat.


Thanks.

Mark
WF 7.6 Windows
 
Posts: 150 | Registered: July 26, 2007Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Restarting Tomcat is what I needed. Thanks everyone.


Thanks.

Mark
WF 7.6 Windows
 
Posts: 150 | Registered: July 26, 2007Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
7.6.4 gotopersonalviewonlogin
I have changed the bid-config to false.
I have stopped Tomcat.
I have removed the cache files.
I have restarted Tomcat.
I removed the user from basedir.
I removed the user from worp_users.
I removed users from dashboard view builder.
User has only 1 group.
Dashboard created for that group.

Still getting public view on login.


Version 7.6.5, XT, PDF
 
Posts: 3 | Registered: November 20, 2007Reply With QuoteReport This Post
Guru
posted Hide Post
Did you ever resolve this problem? I am having the same problem.

Also, is there any way to eliminate the public view altogher?

Also, if an admin doesn't belong to any group, why should the admin get views when he/she logs on?


Release: WebFOCUS 7.6.8
OS: Windows
Output formats: HTML, PDF, Excel, csv
 
Posts: 256 | Registered: July 21, 2008Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Do you solve it ? We have the same issue :

7.7.0.3 gotopersonalviewonlogin
I have changed the bid-config to false.
I have stopped Tomcat.
I have removed the cache files.
I have restarted Tomcat.

Still getting public view on login.


WebFOCUS 7.7.03
Windows 2008 srv
PMF 5.3.1 HF5
 
Posts: 54 | Registered: January 05, 2010Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
It's working, I was editing the wrong config.xml.


WebFOCUS 7.7.03
Windows 2008 srv
PMF 5.3.1 HF5
 
Posts: 54 | Registered: January 05, 2010Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Dashboard login

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.