Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Run SQL Report from ReportCaster
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[SOLVED] Run SQL Report from ReportCaster
 Login/Join
 
Member
posted
Hello,

I created a SQL report using Develop Studio and ran the report without any issues. But I need to the report automatically, so I created a job in ReportCaster to run the procedure (fex), but got error saying Task error: UNRECOGNIZED COMMAND. Below are the job log. Can anyone help me.

Thanks,

BTP1010 Schedule Executed On Demand at diam-webfocus8:8200
BTP1010 Job placed in the waiting queue at 2020-02-07 16:53:10.129-0500 (1,581,112,390,129)
BTP1010 Job started running at 2020-02-07 16:53:10.131-0500 (1,581,112,390,131)
BTP1010 Job remained in waiting queue for 0.0020 seconds
BTP1020 Starting task: Task 1
BTP1020 Task type: WebFOCUS Report
BTP1020 Task domain: developm/
BTP1020 Retrieving WebFOCUS Report: IBFS:/WFC/Repository/developm/std_reports/guangliul6gd/GFAST_GO_LIVE/g4clr_rbru.fex
BTP1020 Connecting to server EDA400 with static execution id at 2020-02-07 16:53:10.525-0500 (1,581,112,390,525)
BTP1020 Connection to the Reporting Server EDA400 established at 2020-02-07 16:53:10.810-0500 (1,581,112,390,810)
BTP1020 The time to establish a connection to the Reporting Server EDA400 was 0.285 seconds
BTP1020 Executing focexec.
BTP1020 0 HOLDING XLSX FILE ON PC DISK ...
BTP1020 Connection to the Reporting Server EDA400 closed at 2020-02-07 16:53:11.998-0500 (1,581,112,391,998)
BTP1020 Job ran on the Reporting Server EDA400 for 1.188 seconds
BTP1020 Task error: UNRECOGNIZED COMMAND ;
BTP1010 No report to distribute.
BTP1010 Job finished at 2020-02-07 16:53:12.016-0500 (1,581,112,392,016)
BTP1010 Job time on distribution server after the report completed was 0.0010 seconds
BTP1010 Total running time was 1.885 seconds
BTP1010 Total elapsed time (including the queue time) was 1.887 seconds

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,
 
Posts: 27 | Registered: April 16, 2012Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Guang

Please post the code you are running and you should probably create a ReportCaster trace to help debug where it went wrong.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 1748 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
It looks like it’s complaining about a semicolon in your code.


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
 
Posts: 1776 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
H Babak,

I removed the semicolon in the code, and the issue has been fixed.

Thanks a lot for help.

Guang
 
Posts: 27 | Registered: April 16, 2012Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [SOLVED] Run SQL Report from ReportCaster

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.