Focal Point
Pound sign in the variable

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/9041008331

September 24, 2004, 05:06 PM
Stan
Pound sign in the variable
I'm passing a variable to run a fex using the following URL:
http://nsdg-14:8046/ibi_apps/WFServlet?IBIF_ex=newpars....=lo#32&userID=j32588

You will notice that &spec is supposed to be 'lo#32' but the pound sign appears to be causing an issue as my output looks as follows:

HERE ARE THE VARIABLES THAT ARE BEING PASSED TO WEBFOCUS:
VARIALBE REPORT IS ADP210.fxa
VARIABLE SPEC IS lo
0 ERROR AT OR NEAR LINE 13 IN PROCEDURE _newparsFOCEXEC *
(FOC295) A VALUE IS MISSING FOR: userID


I opened a case with IBI but am under the gun so I thought I'd see if anyone else has ever run into this issue, I would suppose it is like trying to pass a question mark but I don't know what the best solution is here.
September 24, 2004, 06:07 PM
susannah
It appears to be a browser 'feature' ; You can get around it easily enough...
do a CTRAN function on your SPEC variable to change the octothorpe to some character that won't give your browser any trouble and won't ever be found in the variable's true value (like a lowercase x for example) , then change it back with another CTRAN on the other end in the receiving fex.
September 24, 2004, 07:21 PM
<RJones>
If you able to run a javascript function on the url.....you can run a javascript escape() function on the field with the # and that should take care of the issue.