Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE OPENED] Active Report - filter not working
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CASE OPENED] Active Report - filter not working
 Login/Join
 
Member
posted
Hi guys,

I am having an issue with Active report and filter.

ON TABLE SET PAGE-NUM NOLEAD
ON TABLE SET ASNAMES ON
ON TABLE SET BYDISPLAY ON
ON TABLE NOTOTAL
ON TABLE PCHOLD FORMAT AHTML
ON TABLE SET WEBVIEWER ON
ON TABLE SET WEBVIEWTARG OFF
ON TABLE SET HTMLCSS ON


With this settings SORT is working, COUNT as well etc., but Filter is not working at all. It just shows empty report - 0 records out of XXXX.

It doesn't display any error, not even in the LOG.



ON TABLE SET PAGE-NUM NOLEAD
ON TABLE SET ASNAMES ON
ON TABLE SET BYDISPLAY ON
ON TABLE NOTOTAL
ON TABLE PCHOLD FORMAT AHTML
ON TABLE SET WEBVIEWER OFF
ON TABLE SET WEBVIEWTARG OFF
ON TABLE SET HTMLCSS ON  


Filter, sorting and everything is working pretty fine.
When I want to export to Excel it just shows plain text because of the Active x is disabled (cannot be enabled - security reasons etc)

I think that I've tried all combinations and advice that I could find but with no luck. I just need to combine working SORT and Export to Excel within the active report.

Any ideas what can be wrong??

Thank you guys for any advice.

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WF 7.7.05M, 8.1.05M, Linux, HTML, Excel, Active Report
 
Posts: 3 | Registered: July 13, 2017Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
smOk

Since no one has been able to provide any guidance I suggest you open a case with techsupport if it is still an issue.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 1694 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Hi Chuck,

yeah, I'm gonna do that because I need to fix it.

Thank you


WF 7.7.05M, 8.1.05M, Linux, HTML, Excel, Active Report
 
Posts: 3 | Registered: July 13, 2017Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CASE OPENED] Active Report - filter not working

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.