Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] HTML Form in 8204 Portal Not Loading - Shows Blank when I View Frame Source
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] HTML Form in 8204 Portal Not Loading - Shows Blank when I View Frame Source
 Login/Join
 
Gold member
posted
Hello!

So I have a multi-tabbed portal that uses an HTML form to load mutiple reports in one tab. All of this worked before my company started upgrading to 8204. However, now, only some of my tabs load while others just show view-source:about:blank when I try to view the frame source. I have tried creating a new html canvas in 8204, that didn't work. I have removed all of my code except for one line to try and throw an error and that doesn't show up. I feel like it is something related to the HTML canvas.

Does anyone have an idea why this might be happening or have they run into this issue before where an output widget looks like it's loading but then just shows as blank. I don't think it's code related.

Thanks in advance. I will provide more information if desired.

This message has been edited. Last edited by: Brandon Andrathy,


WebFOCUS 8204
 
Posts: 64 | Registered: July 10, 2018Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Hi Brandon,
I suggest using Fiddler to debug your portal. Fiddler will show if your pages are called.

Seyed


WebFOCUS 8.0.09
App Studio 8009
Linux Kernel-2.6
DBMS: Oracle 11g
all output (Excel, HTML, AHTML, PDF)
 
Posts: 86 | Location: Oklahoma City, Oklahoma | Registered: July 01, 2010Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Check in developer tools on chrome to see if there are any errors


WF 8.2.04
Windows/Unix
All Formats
In Focus since 2006
 
Posts: 74 | Location: UK | Registered: September 17, 2018Reply With QuoteReport This Post
Gold member
posted Hide Post
Hey All,

Thank you very much for your assistance. I wasn't able to resolve it via HTML and I'm assuming it's because some of the capabilities were taken away because not many people are using HTML canvas in this way. This came from an IBI rep. However, I found out that in 8204, there is a simple Page that you can create that has the functionality of a portal page but then you can drag that into a Tab. I did that and it works Smiler .

Thanks a lot for your feedback!!!


WebFOCUS 8204
 
Posts: 64 | Registered: July 10, 2018Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] HTML Form in 8204 Portal Not Loading - Shows Blank when I View Frame Source

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.