Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] REGARDING THE FOLLOWING ERROR MSG...
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] REGARDING THE FOLLOWING ERROR MSG...
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
Hi ALL,
i have a dashboard with 5 tabs.

when i see the DEV dashboard all the 5 tabs did deliver reports,graphs,Html pages.
BUt when i login the corresponding QA dashboard,i am getting the following error in all the 5 tabs.

can someone please explain what is causing this error.

(FOC1400) SQLCODE IS 942 (HEX: 000003AE)
(FOC1409) SQL TABLE NOT FOUND. (FOR TABLE: CHECK SEGNAME AND TABLE)
: ORA-00942: table or view does not exist

This message has been edited. Last edited by: Kerry,


7.6.7
windows
PDF,EXCEL.
 
Posts: 160 | Location: Atlanta,GA | Registered: July 16, 2009Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
swati, this is a SQL error: ORA-00942: table or view does not exist, nothing to do with WebFOCUS. The metadata is pointing to a table that doesn't exist. Did you check the database to see if it exists or if the tables used in the reports exist?


Francis


Give me code, or give me retirement. In FOCUS since 1991

Production: WF 7.7.05M, Dev Studio, BID, MRE, WebSphere, DB2 / Test: WF 8.1.05M, App Studio, BI Portal, Report Caster, jQuery, HighCharts, Apache Tomcat, MS SQL Server
 
Posts: 10577 | Location: Toronto, Ontario, Canada | Registered: April 27, 2005Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Thanks francis,But in DEV i can see the data for all 5 tabs,only QA i have this issue.


7.6.7
windows
PDF,EXCEL.
 
Posts: 160 | Location: Atlanta,GA | Registered: July 16, 2009Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
DEV environment is different from QA environment. Maybe connectors/adapters are defined differently?
Maybe the same master/access file is used in both environments, but it should be a different master/access file?


GamP

- Using AS 8.2.01 on Windows 7 - IE11.
in Focus since 1988
 
Posts: 1960 | Location: Netherlands | Registered: September 25, 2007Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
Problem should be with connection ie access file or the adapter might be missing in QA environment


8.1.05
HTML,PDF,EXL2K, Active, All
 
Posts: 484 | Registered: February 03, 2009Reply With QuoteReport This Post
Expert
posted Hide Post
I have had a very similar issue between out test environments, and it is always related to the privileges on the tables.

Are you accessing a different DB ?
What privileges does the user you are using to access the DB.


Waz...

Prod:WebFOCUS 7.6.10/8.1.04Upgrade:WebFOCUS 8.2.06OS:LinuxOutputs:HTML, PDF, Excel, PPT
In Focus since 1984
Know The Code

 
Posts: 6221 | Location: 33.8688° S, 151.2093° E | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] REGARDING THE FOLLOWING ERROR MSG...

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.