Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only.

New TIBCO Community Coming Soon
In early summer, TIBCO plans to launch a new community—with a new user experience, enhanced search, and expanded capabilities for member engagement with answers and discussions! In advance of that, the current myibi community will be retired on April 30. We will continue to provide updates here on both the retirement of myibi and the new community launch.

What You Need to Know about Our New Community
We value the wealth of knowledge and engagement shared by community members and hope the new community will continue cultivating networking, knowledge sharing, and discussion.

During the transition period, from April 20th until the new community is launched this summer, myibi users should access the TIBCO WebFOCUS page to engage.


Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     Chaining works in IE and Chrome, but not in FF

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
Chaining works in IE and Chrome, but not in FF
 Login/Join
 
Guru
posted
I have a problem with a chain in FF (3.5.5 and 35.0.1). There is 1 drop and 3 listboxes. All 4 objects are populated by external Focexecs. The chain works from the drop to the first listbox, but after that the chain is broken. It works fine in IE 8 and 9, as well as in Chrome 39.0.

Any ideas?

Tia

This message has been edited. Last edited by: Håkan,


WebFOCUS DS 8.0.06/08 DS/AS
WebFOCUS RS 8.0.08 (Linux/IBM i)
WebFOCUS Client 8.0.06 (Linux)
 
Posts: 319 | Location: Stockholm, Sweden | Registered: February 04, 2004Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Only time I've seen it work in one browser and not the other - I logged a ticket and would up talking to Barry.

He had me check the arrow between the two widgets on the Parameters tab. In my case - the "TO" box wasn't populated so the receiving *.fex wasn't happy. Once we fixed that - all was right with the world.


webFOCUS 8207.15
WindowsServer 2019
 
Posts: 120 | Location: Minnesota | Registered: August 26, 2013Report This Post
Guru
posted Hide Post
I must say, there have been a number of occasions when stuff has been working in IE but not in FF/Chrome, but I'll give it a try next week (it's 8.58pm GMT Friday evening).


WebFOCUS DS 8.0.06/08 DS/AS
WebFOCUS RS 8.0.08 (Linux/IBM i)
WebFOCUS Client 8.0.06 (Linux)
 
Posts: 319 | Location: Stockholm, Sweden | Registered: February 04, 2004Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     Chaining works in IE and Chrome, but not in FF

Copyright © 1996-2020 Information Builders