Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] No Scoring Routines Found
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
[CLOSED] No Scoring Routines Found
 Login/Join
 
Member
posted
I created a RStat scoring routine using the Predictive Modeling module. I then deployed the model in the baseapp folder. However, I am receiving the No Scoring Routines Found when I try to create a new compute using the equation created by the predictive module. Are there any resources to help troubleshoot this error? Does anyone know how to make this scoring routine visible? I believe we are on 8206.

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,
 
Posts: 14 | Registered: July 11, 2019Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Did you compile them? RSTAT creates C code and WebFOCUS is looking for the dll.


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
 
Posts: 1817 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
I followed the instructions in the training manual and it created the dll. The dll is in the baseapp folder.
 
Posts: 14 | Registered: July 11, 2019Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Are you using InfoAssist or App Studio to create the COMPUTE? I'm wondering which tool is generating the error and if the other has the same problem.


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
 
Posts: 1817 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Reply With QuoteReport This Post
Master
posted Hide Post
We are Linux and still 8.008 but our scoring routines are in /opt/ibi/srv80/wfs/user on the Reporting Server. When you say baseapp are you talking about the Reporting Server or Client Server?


In FOCUS since 1985. Prod WF 8.0.08 (z90/Suse Linux) DB (Oracle 11g), Self Serv, Report Caster, WebServer Intel/Linux.
 
Posts: 950 | Location: Oklahoma City | Registered: October 27, 2006Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
I deployed the model in EDASERVE > baseapp
 
Posts: 14 | Registered: July 11, 2019Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Sam

If this is still an issue you should open a case with techsupport.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 1790 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
This is still an issue for me. Thank you.
 
Posts: 14 | Registered: July 11, 2019Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Can you tell us what tool is giving you this error? InfoAssist or App Studio? Can you share the steps prior to the error message?


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
 
Posts: 1817 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
I am using App Studio.
 
Posts: 14 | Registered: July 11, 2019Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Could you try InfoAssist as a test to see if it finds your dlls?


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
 
Posts: 1817 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] No Scoring Routines Found

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.