Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED]hyperlink issue with frame/iframe

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CLOSED]hyperlink issue with frame/iframe
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
Hi,

I have create a WebFOCUS report with a 'Heading' that open another WebFOCUS's 'PAGE'[Page01] via URL, like this:

 
TYPE=HEADING, LINE=1, ITEM=1, OBJECT=TEXT, FONT='ARIAL', SIZE=12, COLOR=RGB(32 0 32), STYLE=NORMAL, TARGET='_parent', URL=<another WebFOCUS Page01's URL HERE>, $


then I have this report set into a WebFOCUS PAGE[Page02] as well. So when I run Page02 first and then click on the heading hyperlink, and it didn't redirect this page02 to page01, check on 'browser developer tools' at console there is error state:

  
Unsafe JavaScript attempt to initiate navigation for frame with URL 'http://192.168.2.222/ibi_apps/run/IBFS/WFC/Repository/Dashboard/service' from frame with URL 'http://192.168.2.222/ibi_apps/run.bip'. 
The frame attempting navigation of the top-level window is sandboxed, but the flag of 'allow-top-navigation' or 'allow-top-navigation-by-user-activation' is not set.




any idea what is going on?

*CORS is all checked in Security

This message has been edited. Last edited by: nox,


WebFOCUS v8.2.06 , Windows
 
Posts: 137 | Registered: August 29, 2019Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Nox

Please post the code from both reports using the car file so we can attempt to reproduce.


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
 
Posts: 2128 | Location: Customer Support | Registered: April 12, 2005Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
Hi,

I would love to re-create issue base on car file, but I think this issue is MAINLY around Cross-Origin(CORS) issues.

Would like to have more idea base on different domain using iframe to display WebFOCUS's BI content.

Example:

Domain/Site A- where WebFOCUS server installed and create several graphs and ready to display in domain B.

Domain/Site B- Got an html with Iframe within and with Sandbox security setting, and within this Iframe need to display graphs from WebFOCUS in domain A.

since there 2 domains in place, WebFOCUS Administrator setting need to enable CORS setting in Security in order to pass resources to domain B and NO access to domain B to touch Sandbox security setting(pretty much Sandbox is off-limit). How can I show those graphs within domain B's Iframe?


WebFOCUS v8.2.06 , Windows
 
Posts: 137 | Registered: August 29, 2019Report This Post
Platinum Member
posted Hide Post
The issue was on Domain B's iFrame with Sandbox. therefore, I think only Domain B's have the control of this situation.


WebFOCUS v8.2.06 , Windows
 
Posts: 137 | Registered: August 29, 2019Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED]hyperlink issue with frame/iframe

Copyright © 1996-2020 Information Builders