Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] App Studio issues

Read-Only Read-Only Topic
Go
Search
Notify
Tools
[CLOSED] App Studio issues
 Login/Join
 
Gold member
posted
I'm hoping someone can help. I have a couple of issues in App Studio.
The first is that I have a few users who cannot upload files to the Reporting Server. When they right-click on Upload Data in App Studio, they immediately get a 503 service unavailable error. However, they are able to upload data files using the portal.
The second issue is with dragging an image file into App Studio. The user is getting an http Request validation failed error.
I'm confused since these have worked in the past, and security has not changed. Any help/advice would be greatly appreciated.
Thank you in advance

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WebFOCUS 8.2.02M, App Studio 8.2.02M
Windows 2012 Server, Excel
 
Posts: 55 | Location: Massachusetts, USA | Registered: March 25, 2011Report This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Are you using Cluster Manager? If so, is "Use HTTPS" checked under the Advance Tab of the Cluster Manager Configuration?


WebFOCUS 8206, Unix, Windows
 
Posts: 1853 | Location: New York City | Registered: December 30, 2015Report This Post
Gold member
posted Hide Post
I'm not using Cluster Manager. I'm not sure where to find that.


WebFOCUS 8.2.02M, App Studio 8.2.02M
Windows 2012 Server, Excel
 
Posts: 55 | Location: Massachusetts, USA | Registered: March 25, 2011Report This Post
Guru
posted Hide Post
Are the users using IE and App Studio? If so, try using a different DNS for App Studio, or use a non IE browser.


Test: WF 8.2
Prod: WF 8.2
DB: Progress, REST, IBM UniVerse/UniData, SQLServer, MySQL, PostgreSQL, Oracle, Greenplum, Athena.
 
Posts: 454 | Location: Europe | Registered: February 05, 2007Report This Post
  Powered by Social Strata  

Read-Only Read-Only Topic

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     [CLOSED] App Studio issues

Copyright © 1996-2020 Information Builders