Focal Point
[CLOSED] Using RUN for distributionmre is failing

This topic can be found at:
http://forums.informationbuilders.com/eve/forums/a/tpc/f/7971057331/m/9527076396

June 17, 2020, 04:34 PM
BruddaG
[CLOSED] Using RUN for distributionmre is failing
Hello, I have inherited some IBI consulting code that was working before but is failing now. Here is the call that's failing:

TABLE FILE RUN
PRINT
RESPONSE.RUNRETURN
WHERE USER EQ '&&USERID.EVAL'
WHERE DESCRIPTION EQ '&reportname.EVAL'
-* DISTRIBUTIONMRE settings
WHERE NAME EQ 'dropbox'
-* TASKLISTMYREPORT Settings
WHERE PROCEDURENAME5 EQ '&Rpt_Run.EVAL'
WHERE SENDFORMAT2 EQ '&WFFMT'
WHERE SERVERNAME6 EQ 'EDASERVE'
WHERE EXECID2 EQ '&&USERID.EVAL'
WHERE DOMAINHREF1 EQ 'reportcr/reportcr.htm'
WHERE FOLDERHREF1 EQ 'reportcr/reportcr.htm#rptcreatobbp'
WHERE FIRSTPREPROCESSINGPROCEDURE2 EQ '&&userAppsFolder.EVAL/&Sched_Fex.EVAL'
WHERE FIRSTPOSTPROCESSINGPROCEDURE2 EQ 'infoassist/rc_clean_sched.fex'
WHERE REPORTNAME4 EQ '&MREREPORTNAME'
WHERE STARTTIME EQ DT('&STARTTIME.EVAL')
ON TABLE SAVE AS run_output
END


The error in botsched2 is:

J1eb1oo532o2 | 0000000013 | Unable to distribute to Managed Report:Error occurred when processing the Managed Repor
ting procedure information. Possible cause of this error is an

Any help will be appreciated

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


WebFOCUS 7
June 17, 2020, 06:11 PM
FP Mod Chuck
Gary

First of all welcome to Focal Point!!!!

Does the code run successfully outside of ReportCaster?

This message has been edited. Last edited by: FP Mod Chuck,


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
September 23, 2020, 07:00 PM
BruddaG
Hi Chuck, sorry for the late reply, I was working on another project...
I'm not sure what you mean by "Does the code run successfully outside of ReportCaster?"

Gary


WebFOCUS 7
September 24, 2020, 12:40 PM
FP Mod Chuck
hI Gary

From app studio or the web inteface does the report run when you right mouse click on it a choose run and it will hopefully work. If it doesn't then fix the issue and then test it again with ReportCaster. You can also turn on ReportCaster tracing and see if it give you more info..


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats
November 04, 2020, 06:00 PM
BruddaG
Hello Chuck,
How can I run on Report Caster tracing w/o using the console? Is there a setting on the server that we can change? No one knows the password to the IBI admin account
Gary


WebFOCUS 7
November 05, 2020, 08:22 AM
jgelona
First, you don't have your own admin?

Second, it wasn't changed it is admin.


In FOCUS since 1985. Prod WF 8.0.08 (z90/Suse Linux) DB (Oracle 11g), Self Serv, Report Caster, WebServer Intel/Linux.
November 05, 2020, 11:11 AM
FP Mod Chuck
With some SQL you can update the UOA_USERS table password field for the admin user. Using that ID is the only way you will be able to log in and turn on reportcaster tracing.

John may be right the the admin password could be admin but whoever installed the product set that password originally.

You never did answer the question if you could just run this report from app studio or the web interface without an error...


Thank you for using Focal Point!

Chuck Wolff - Focal Point Moderator
WebFOCUS 7x and 8x, Windows, Linux All output Formats