Focal Point Banner


As of December 1, 2020, Focal Point is retired and repurposed as a reference repository. We value the wealth of knowledge that's been shared here over the years. You'll continue to have access to this treasure trove of knowledge, for search purposes only. Moving forward, myibi is our community platform to learn, share, and collaborate. We have the same Focal Point forum categories in myibi, so you can continue to have all new conversations there. If you need access to myibi, contact us at myibi@ibi.com and provide your corporate email address, company, and name.


Connect to myibi
Focal Point    Focal Point Forums    Search    Search Results
Page 1 2 3 4 ... 14
Go
Search
Tools
Search Results: (274 matches) New Search Login/Join 

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Got it: No need to rewrite the fex since the GE and LE are built into the stored Procedure! I just n......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Wep522: Surprise to me, it works with EQ but not GE or LE! When I compare the record count for thes......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Michael, your USAGE for @RUNID is alpha, mine is integer for @StartDate. I tried it anyway but with ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Don Garland, I used RS console. BabakNYC: I'm not sure versions are the issue since, from RS, there......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
new master, same results: I can see output with 'sample data' but I get the parameter error when I ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Update: If I run the 'Sample Data', for this same master, from App Studio I get the same error BUT ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
same error for sample out. I'll try another sp. Thanks....
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Same results. Thanks. ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Here's the procedure, the master, the error, and CHECK FILE. Thanks for looking! ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Ok. this is with a WHERE which I also tried but I did not try prompting. That maybe next. Thanks....
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
BabakNYC, I tried that. No joy. No matter how I spell the synonym field, @StartDate, &StartDate or......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  [Solved] MS SQL Stored Proc with passed paramaters (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
After searching and reading many posts with no clear answer, I write to the pros in this forum: Can......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [SOLVED] List Box Search capabilities default setting change (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
I'll give this a try. Thanks, MartinY...
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  [SOLVED] List Box Search capabilities default setting change (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Good morning all, For the HTML List Box you can add a Search capability that has a default setting o......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [CLOSED] Axis Label showing incorrect value (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
You can create a temporary file, HOLD file, from a TABLE FILE request. This can also be done in the ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [CLOSED] Axis Label showing incorrect value (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Sandeep,have you tried holding the results of SQLOUT and then create the graph. I've had to do this ......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [SOLVED? not so fast] simple -GOTO not working (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
It seems that there is more to this story than I first understood. It's multi-layered. Autoprompt ad......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  RE: [SOLVED? not so fast] simple -GOTO not working (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Thanks Tom. That was it!...
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point

Discussion Topic  [SOLVED? not so fast] simple -GOTO not working (in WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point ) by gregv
Hi All, I have a simple fex in the repository which runs but does not follow the -GOTO statements. I......
Focal Point > Focal Point Forums > WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point


» Refine Search
» New Search

  Powered by Social Strata Page 1 2 3 4 ... 14 

Focal Point    Focal Point Forums    Search    Search Results

Copyright © 1996-2020 Information Builders