Focal Point Banner
Community Center Education Summit Technical Support User Groups
Let's Get Social!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube
Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     setLegendReverse Problem
Go
New
Search
Notify
Tools
Reply
  
setLegendReverse Problem
 Login/Join
 
Platinum Member
posted
I have a problem with the setLegendReverse setting in a stacked bar graph.

I have created the graph and all is well. I received some feedback from a user stating that the bars are displayed in reverse order of the legend. I started to hunt around for a way to reverse the legend and came to the setLegendReverse = true/false option. I set it to true and my legend dissapears. I set it back to false and it works as previously stated.

Is there a trick to this setting?

My Legend Settings are:

setLegendDisplay(true);
setLegendOrient(4);
setLegendMarkerSizeMax(10);
setLegendPosition(5);
setLegendReverse(true);
setSquareMarkers(true);

Thanks
gweller


WebFOCUS 8201M/Windows Platform
 
Posts: 109 | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
Virtuoso
posted Hide Post
Try adding this before
setLegendMarkerPosition(0);


In Focus since 1993. WebFOCUS 7.7.03 Win 2003
 
Posts: 1903 | Location: San Antonio | Registered: February 28, 2005Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
It seems as though this issue is a little more sneaky then what I first assumed. A little background:

I have a graph that I am creating. A simple stacked bar graph. This bar graph I am wanting to include as part of a bigger package that is sent to management every month, so for each graph I am doing the following:

1. Create the graph and ON TABLE HOLD AS &IMGNAME.EVAL FORMAT SVG (So I can include in PDF later)
2. Creating a table request and include the image within the request:
TYPE=REPORT,
IMAGE=&IMGNAME.EVAL.SVG,
POSITION=(0.311667 0.805556),
$
3. Include all the charts in a compound pdf

Now it seems as though running the graph alone without Holding it works ok with the reverselegend, however the extra step of holding and including in the table request just leaves the legend out if in reverse mode...


WebFOCUS 8201M/Windows Platform
 
Posts: 109 | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
Platinum Member
posted Hide Post
I may have answered my own question:

http://techsupport.informationbuilders.com/known_problems/30742005.html

Seems as though it is a known issue...

Thanks for the help anyways Prarie


WebFOCUS 8201M/Windows Platform
 
Posts: 109 | Registered: October 31, 2006Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

Focal Point    Focal Point Forums  Hop To Forum Categories  WebFOCUS/FOCUS Forum on Focal Point     setLegendReverse Problem

Copyright © 1996-2018 Information Builders, leaders in enterprise business intelligence.